Made in Asia 2022 - Plus qu'un jour !

Doe mee aan talloze activiteiten, morgen op het festival!

Nog maar één dag voor de 13e editie van het Made in Asia & YouPlay-festival!

Maak je klaar voor dé bijeenkomst voor fans van manga, cosplay, gaming en Aziatische cultuur.

Kijk je er al naar uit?

Bereid je dan voor met dit handige activiteiten-overzicht om optimaal te kunnen genieten van het festival! 😊

Als je jezelf wil testen in een spannend avontuur, ga dan naar The Titan, een gigantisch opblaasbaar parcours.

Goed getraind tegen dat monster? Neem het dan op tegen menselijke 63 tegenstanders en word de laatste overlevende van Squid Royale! Probeer alle uitdagingen te overwinnen en word de grote kampioen van het festival. 😀

Le Titan Activité - Made in Asia 2022
Saint Seiya - Exposition - Activités - Made in Asia 2022

De unieke tentoonstellingen van The Legend of Zelda, Attack on Titan, Saint Seiya en nog veel meer iconische reeksen kunnen dienen als rustig intermezzo. Een prachtig schouwspel voor elke fan!

Laat het digitale beest in je los in de videogame-toernooien: League of Legends, Clash Royale, Tekken, maar ook andere populaire en/of exclusieve spellen. 😉

Arcade gaming - Made in Asia 2022

Het Made in Asia-festival gaat ook over samen geluk en herinneringen delen. Je krijgt de kans om jouw favoriete content creators te ontmoeten, een selfie met ze te nemen en ze om een handtekening te vragen!

En dat is nog niet alles, want je kunt ook de stemmen van je favoriete personages ontmoeten. Stemacteurs van heel wat anime-series zullen jouw favoriete quotes live reciteren.

Ben je een cosplay-fan? In het grote Cosplay-dorp vind je zeker iets naar je zin. Naast deelname aan artistieke en creatieve workshops, kun je ook beroemde cosplayers ontmoeten, zoals Cinderys, Nikita en Lily on the Moon!

Concours K-Pop - Made in Asia 2022

Het belangrijkste is om plezier te hebben: stoom afblazen, dansen, zingen! Ga naar de Korean Alley waar je dansworkshops kunt volgen en je je kunt opwarmen voor de K-Pop danswedstrijd.

En als je meer wilt, ga dan naar het Tsubaki-podium om te genieten van de K-Pop wedstrijden en niet minder dan 10 concerten!

Doe mee aan deze en méér onvergetelijke activiteiten, samen met een hele community vol gelijkgestemde zielen. Afspraak op 8, 9 en 10 april in Brussels Expo tijdens Made in Asia & YouPlay. 😊

Scroll naar top