Activités l'Attaque des titans - Made in Asia 2022

Ontdek de vele ruimtes gewijd aan Attack on Titan!

Zoals jullie vast wel weten, is het laatste seizoen van Attack on Titan een enorm succes (zoveel spanning en opgeloste mysteries, het is gewoon ongelooflijk!). Deze reeks gaat de geschiedenis in als een geslaagde serie die een grote invloed had op zijn fans. En vast ook op jou!

Jij, die je adem inhield toen de kolossale titaan de Muur van Maria vernietigde.

Jij, die je tranen niet kon bedwingen toen je zag dat je favoriete personage werd verslonden door een hongerige titaan.

Jij, die houdt van het Survey Corps en die vol ongeduld wacht om de laatste geheimen van Hajime Isayama’s universum te ontdekken.

Mis Le Doks Attack on Titan niet, een tentoonstelling die je versteld zal doen staan! Je vindt er prenten, replica’s van wapens en nog veel meer. 😊

Expo Attaque des titans AOT - Made in Asia 2022
Le Titan Activité - Made in Asia 2022

Als je van avontuur houdt en de adrenaline wilt proeven die Eren en zijn vrienden voelen tijdens een missie, probeer dan eens The Titan te bedwingen, een gigantisch opblaasbaar parcours!

Op de grote Geek Market van het festival kan je ook figuurtjes, goodies en tal van andere manga-accessoires vinden. Iets om je kamer te versieren en mooier te maken. 😊

Figurines Attaque des Titans - Made in Asia 2022

Dus, kijk je ernaar uit? Kom dit drukke programma ontdekken op het Made in Asia & YouPlay-festival op 8, 9 en 10 april en geniet van alle verrassingen die u te wachten staan.

Scroll naar top