Tickets

Het grootste Aziatische popcultuurevenement in de Benelux is terug op 22-23-24 september 2023!

FAQ Tickets

Met een Fast Pass ticket kan je Made in Asia optimaal beleven. Dit ticket is ideaal voor fans die het festival één dag bezoeken, maar toch hun wachttijden willen minimaliseren en hun activiteitenchecklists willen maximaliseren.
  • Kom het festival binnen via een aparte en snellere ingang, waar jou talrijke verrassingen te wachten staan. Ideaal voor de koopjesjagers of voor de fans die de dag veel relaxter willen beginnen.
  • Sla wachtrijen over met een Fast Pass voor drukke activiteiten, cateringpunten en gastactiviteiten.
  • Ontvang een gelimiteerde collectors-armband met een exclusieve festivalprint.
Let op: Een Fast Pass ticket garandeert geen handtekening of selfie.
Met een Made in Asia-ticket kan je het festival bezoeken, die georganiseerd wordt op 3, 4 en 5 maart 2023 in Brussels Expo. Tijdens Made in Asia ontdek je honderden gespecialiseerde exposanten, leuke en originele activiteiten, winkels gewijd aan popcultuur en Japan, live optredens, cosplay- en K-Pop-wedstrijden/shows en nog veel meer verrassingen!
Als je jouw ticket niet kan terugvinden, check dan jouw spamfolder in je mailbox. Koop géén nieuw ticket! Het ticket zal achteraf niet worden omgeruild of terugbetaald. Voor enige technische problemen bij het aankopen van je ticket (verloren email, niet ontvangen…) neem dan contact op met: tickets@easyfairs.com Indien het ticketsysteem niet wordt weergegeven in je browser (normaal gezien net boven op deze pagina), gelieve uw cache te wissen in uw instellingen, of probeer een ander toestel of andere browsers.
Neen, een ticket is helaas niet inwisselbaar. Dat staat ook zo aangegeven in het verkoopsysteem en in ons algemeen reglement.
Nee, de QR-code (zwart vierkant) is het belangrijkste, die is uniek voor elk gekocht ticket en is na het scannen niet nogmaals bruikbaar.
Kinderen die nog geen 11 jaar zijn op de dag van het festival mogen gratis binnen als er een volwassene bij is die wél betaald heeft 🙂 Zij hebben dus géén betalend ticket nodig of moeten zich ook niet registreren. Ze moeten zich gewoon aan de ingang van het festival opgeven. Neem zeker de identiteitskaarten mee. Zo vermijden we discussies aan de scanningpost. Voorbeeld: Een kind met geboortedatum “06/03/2012” mag gratis naar binnen. (Dus registreer uw kind niet tijdens de aankoop van jouw tickets. Het ticket kan achteraf niet worden omgeruild of terugbetaald).
De begeleider van een rolstoelgebruiker of een blinde persoon heeft gratis en zonder ticket toegang tot Made in Asia via de “Fast Pass” ingang gelegen aan de achterkant van Brussels Expo (Romeinsesteenweg, Strombeek-bever 1853). Deze regel geldt alleen als de rolstoelgebruiker of blinde persoon een betalende bezoeker is en over een geldig toegangsbewijs beschikt. Alle andere begeleidende personen moeten een ticket hebben.
Er zijn 3 prijs-periodes.
  1. De eerste periode is de meest voordelige. (prijs geldig t.e.m 12/01/2023)
  2. De tweede periode zal eindigen op 02/03/2023.
  3. Je kan nog steeds tickets kopen tijdens het festival aan ‘volle prijs’ (behalve als het festival uitverkocht is). Maar de tickets zullen online altijd goedkoper zijn 😉
‘Voorverkooptickets’ en ‘kassatickets’ geven u dezelfde rechten, maar voorverkooptickets hebben een dubbel voordeel: je vermijdt lange rijen aan de kassa’s ter plaatse én ze zijn goedkoper.
Tot de dag voor het festival, op 02/03/2023 🙂
Nee, je kan je ticket ook tonen op je smartphone. Gelieve wel de helderheid van je scherm op het maximum te zetten.
Nee, dat zal niet werken. Zodra een unieke QR-code gescand is, zal die niet meer werken voor een nieuwe scan. Een kopie maken van die unieke code is dus nutteloos.
Un événement pour les fans de gaming !
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Made In Asia!

Dit is dé oplossing om als eerste alle nieuwtjes over het festival te weten! De nieuwe gasten, coole activiteiten, mis niets dankzij de nieuwsbrieven!  Grijp uw voordeel en ga direct naar uw favoriete stands.
Scroll naar top