Praktische Info

Hier vind je alle antwoorden op je vragen 😉 

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen (FAQ), de voorstelling van het Made in Asia-festival, het programma van de activiteiten, maar ook alles over de parkings van Brussels Expo en het openbaar vervoer dat jou rechtstreeks naar het festival brengt.

Wat is Made in Asia ?

Alles wat je kan ontdekken op Made in Asia in Brussels Expo. Deze show zit vol verrassingen!

Reglement

Je vindt er informatie over tickets, parking, toegang tot Brussels Expo, lockers, replica's van wapens (cosplay)... alsook het huis-reglement.

FAQ

Een vraag? Misschien staat het antwoord in deze lijst? Zo niet, stuur ons dan een mail.

Parkeren

Het is mogelijk om met de auto naar Brussels Expo te komen en te parkeren in de buurt van de hal. Reserveer jouw parkeerplaats: HIER.

Openbaar vervoer

Denk groen en kom naar het festival met het openbaar vervoer 😉 De stad Brussel wordt bediend door vervoer met treinen, bussen, metro’s en trams. En dan, vervoer is al een manier om nieuwe festival fans te ontmoeten op je weg!
Izuku version Naruto est déjà au festival

3-4-5 maart

Brussels Expo

Bulma

Abonneer je op de Made In Asia-nieuwsbrief

De oplossing om alles over het festival te weten voor iemand anders! Nieuwe gasten, de laatste aankondigingen, mis niets dankzij de nieuwsbrieven! Het programma, de beste prijzen, de lancering van de ticketverkoop… je komt alles te weten over wat er te ontdekken valt op Brussels Expo!

Scroll naar top