Gastenlijst Made in Asia SPRING 2024

Mangaka's, cosplayers, muzikanten, auteurs, tekenaars,...

In de komende weken worden hier alle gasten bekendgemaakt van het Made in Asia-festival!

Kameda Yoshimichi

Mob Psycho 100, One Punch Man, Ranking of Kings, Evangelion, mais aussi Le Garçon et le Héron : al deze pareltjes van de Japanse animatie hebben een ultra getalenteerde animator gemeen: Kameda Yoshimichi!

En dit jaar zal hij aanwezig zijn op het Made in Asia festival op 1, 2 en 3 maart 2024.

In de loop der jaren is Kameda Yoshimichi een onmisbare animator geworden in het landschap van de Japanse animatie, tot het punt waarop hij werd opgeroepen door de iconische Hayao Miyazaki om te werken aan de veelbekroonde Studio Ghibli-film “Le Garçon et le Héron”. Momenteel werkt hij als animatiedirecteur aan een nieuw, nog niet aangekondigd project bij studio Wit.

 

Kameda Yoshimichi zal komen om je te ontmoeten, handtekeningen te zetten en je vragen te beantwoorden gedurende de 3 dagen van het festival in Brussels Expo!

EN LIRE PLUS

NadCosplay

NadCosplay zal het Made in Asia festival laten schitteren met haar fantastische creaties!

Bekend om haar naaiwerk over de hele wereld, is NadCosplay een briljante cosplayer. Je hebt haar misschien al gezien op verschillende internationale wedstrijden, waar ze vaak indruk heeft gemaakt met de kwaliteit van haar kostuums.

Kom naar haar toe voor cosplayadvies of gewoon om met haar te praten tijdens het Made in Asia festival op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo.

📸 Sailor Mars: @b.rugraff (Instagram)

EN LIRE PLUS

Romain Lemaire

Romain Lemaire, de mangaka van Everdark, zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Na zijn bijdrage aan het manga Dreamland van zijn neef, Reno Lemaire, is Romain Lemaire begonnen aan zijn eigen creatie: Everdark. Een ware lofzang op de dark fantasy, het werk wordt gepubliceerd door Pika Édition. De manga van Romain Lemaire slaagt erin lezers onder te dompelen in een duister en meeslepend universum.

Kom langs voor je #handtekening en een gesprek met hem tijdens de Made in Asia-beurs op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo!

EN LIRE PLUS

Sylvain Ferrieu

Sylvain Ferrieu, de auteur van “Les Enfants de Gorre“, zal aanwezig zijn op Made in Asia!
Als Grootmeester van een ridderorde en jurist gespecialiseerd in middeleeuws recht, is Sylvain Ferrieu een Franse romanschrijver en light novel-auteur. Hij is ook gespecialiseerd in #Arthurische legendes.
Hij heeft verschillende werken op zijn naam staan, waaronder La Fée du Moyen Age en meer recentelijk Les Enfants de Gorre.
Kom hem ontmoeten en vraag om een handtekening bij de stand van Mahô-uitgaven op 2 en 3 maart!

EN LIRE PLUS

Banzai Japan

Ben je een grote fan van idols en zou je ze graag live zien? Wij hebben wat nodig is om je droom uit te laten komen! De idolgroep Banzai Japan zal het Tsubaki-podium in vuur en vlam zetten op Made in Asia!

Heb je altijd al een echt J-popconcert willen meemaken dankzij de prestatie van een Japanse groep in de puurste Japanse tradities? Welnu, Banzai Japan zal aan de oproep voldoen met meerdere uitzonderlijke optredens!

Idols zijn kunstenaars met meerdere talenten die zich kunnen aanpassen om ongelofelijke optredens te leveren aan hun talrijke fans! Trouwens, het anime Oshi No ko maakt er zijn hoofdonderwerp van.

Kom en geniet van deze concerten op het Made in Asia-festival op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo!

En bovendien krijg je de kans om met de groep Banzai Japan te praten na elk van hun optredens!

EN LIRE PLUS

Araki Tetsurō

Shinzo wo Sasageyo! » Ja, nu heb je dat de hele dag in je hoofd. En als je een fan bent, hebben we een gast waar je zeker dol op zult zijn!

 

Araki Tetsurō, de regisseur achter de eerste drie seizoenen van Attack on Titan, zal aanwezig zijn op Made in Asia! Naast deze alom geprezen Japanse animatieserie, heeft Araki Tetsurō leven gegeven aan even legendarische geanimeerde aanpassingen zoals Death Note en Highschool of the Dead. Meer recentelijk heeft hij gewerkt aan het storyboard van het tweede seizoen van Vinland Saga, evenals aan Spy x Family.

EN LIRE PLUS

Ga naar de ‘YouPlay-gasten’-pagina om meer te weten te komen over de YouTubers en streamers die aanwezig zullen zijn op het festival.

Klik op ‘Signeersessies’ om alles te weten te komen over het signeersessiesysteem van het festival.

YouPlay-gasten

YouPlay-gasten

YouTubers, gamers, streamers…
Ontdek

De handtekeningen

De handtekeningen

De handtekeningen zijn gratis en toegankelijk voor iedereen.
Ontdek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Made In Asia!

Dit is dé oplossing om als eerste alle nieuwtjes over het festival te weten! De nieuwe gasten, coole activiteiten, mis niets dankzij de nieuwsbrieven!  Grijp uw voordeel en ga direct naar uw favoriete stands.

Scroll naar top