Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen rond Made in Asia

Toegelaten / Niet toegelaten

Vrijdag 
12u – 20u

Zaterdag 
10u – 19u

Zondag 
10u – 18u

Ja, realistische replica’s van wapens (airsoft, paintball, plastic geweren,…) en replica’s van messen zijn inderdaad verboden in openbare ruimtes. Dat is de wet. Brussels Expo is een openbare plaats en moet deze regel respecteren.

Daarom zijn “realistische” replica’s van wapens (d.w.z. wapens die eruitzien als een echt wapen) en stalen messen niet toegestaan.

De beveiliging van Brussels Expo (die wij niet beheren) heeft strikte instructies en zal u niet kunnen binnenlaten met uw replica-wapen. Sterker nog, ze kunnen het zelfs in beslag nemen. Alle dragers van “realistische” replica’s van wapens en dragers van replica’s van messen worden niet tot het terrein toegelaten. En er is niets wat we eraan kunnen doen.

Ten slotte: als u een kartonnen, plastic of houten zwaard heeft, of een replica van een “fictief” wapen (zoals het Buster Sword van Cloud), is er geen probleem.

Ja, maar er is wel een willekeurige controle aan de ingang van Brussels Expo. Als u wilt, kunt u uw tas achterlaten in de vestiaire (bij de ingang).

Geen zorgen, u kunt gerust uw eigen eten meenemen. Maar dan mist u wel een heleboel fantastische Aziatische eetgelegenheden op de show!

Ja! Het volstaat om een stempel te krijgen van de crew op je weg naar buiten. Die moet je dan laten zien wanneer je weer naar binnen gaat. Een vertrek is dus absoluut niet definitief. Let wel: de stempel is uiteraard niet dezelfde als die op de voorgaande MIA-dag, sloebers! 😉

Dieren (katten, honden, panda’s, dino’s,…) zijn helaas niet toegestaan in Brussels Expo.

Tickets

Voor alle technische problemen (e-mail kwijt of niet aangekomen, bijvoorbeeld) kan u terecht bij: tickets@easyfairs.com

Neen, jammer genoeg niet. Dat staat eveneens aangegeven in het verkoopsysteem én op de tickets zelf. Een ticket is niet inruilbaar.

Neen. De QR-code (het zwarte vierkant) is het belangrijkste deel van het ticket. Als die unieke code goed is, dan kan u binnen. Die wordt aan de ingang gescand. Zodra dat ticket éénmaal gebruikt is, kan u die niet opnieuw scannen.

Neen, u mag uw ticket ook laten zien op uw telefoon. Zet wel de helderheid van het scherm op het maximum.

De begeleider van een rolstoelgebruiker of een blinde heeft gratis en zonder ticket toegang tot Made in Asia.

Deze regel geldt alleen als de rolstoelgebruiker of blinde een betalende bezoeker is en over een geldig inkomsticket beschikt. Alle andere begeleidende personen moeten een ticket hebben.

Dat zal niet werken. Eens een ticket gescand is, kan die door de unieke code niet een tweede keer gescand worden. Een kopie maken is dus nutteloos.

Bijkomende praktische info

Er zijn betalende vestiaires op Brussels Expo.

U zal een formulier voor een aanvraag tot persaccreditatie vinden op onze website, enkele weken voor aanvang van het festival, op deze pagina.

Nee, laat hem eerst zijn stagiaires betalen en op zijn minst een glas water aanbieden aan al zijn aardige vrijwilligers. Big Rad… En stop ermee, ik ben degene die schrijft… Maar kom op, geef me mijn… Arghhhh.

x

x

x

x

x

x

Onderwerp

x

x

x

x

x

Encore un peu de patience :)
Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Le festival sera bientôt là !

Neem contact met ons op!

Staat je vraag niet in de lijst van de meest gestelde vragen door bezoekers? Ga dan naar onze socialemediakanalen. Nog steeds geen antwoord op je vraag? Neem nu contact met ons op! We helpen je graag verder! 🙂