YouPlay-gasten (Made in Asia Spring 2024)

Duik mee in het universum vol spellen, videogames en YouTube-filmpjes

YouTubers, gamers, streamers,…  Ontdek de grootste gaming- en web-artiesten in de YouPlay-zone van het Made in Asia-festival.

Charline Cherry’s

Charline Cherry’s zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Gespecialiseerd in de wonderlijke wereld van Animal Crossing, vindt Charline Cherry’s het heerlijk om je mee te nemen naar verschillende eilanden van het beroemde Nintendo-spel. Er wordt zelfs gezegd dat Tom Nook en zij een geheime regeling hebben om gratis van eiland naar eiland te reizen… Maar goed, met Tom Nook weten we allemaal dat er iets achter zit.

Kom praten over Animal Crossing en vraag haar om een handtekening op het Made in Asia-festival op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo.

EN LIRE PLUS

Tokyo No Jo

Tokyo No Jo zal aanwezig zijn op Made in Asia om met je te praten over Japan op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo!

Japans streetfood of klassieke Franse keuken? Franse otaku gezien door een Japanner? Deze onderwerpen en nog veel meer zijn te vinden in de video’s van Tokyo No Jo! En geen omweg met hem, hij weet hoe hij met humor over Japan moet praten. De culturele verschillen tussen Frankrijk en Japan, dat is zijn credo!

Aarzel niet om met hem te komen praten en je handtekening te vragen op het Made in Asia-festival!

EN LIRE PLUS

Sylartichot

Sylartichot, de verteller van het vreemde, zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Stedelijke legendes, mysteries, het paranormale… het YouTube-kanaal van Sylartichot is een open raam naar gevallen aan de grenzen van de werkelijkheid! Dankzij zijn verteltalent boeit de videomaker je door je onder te dompelen in intrigerende verhalen.

Kom je onderdompelen in zijn wereld tijdens boeiende lezingen die hij zal geven op 2 en 3 maart! (Slaapverlamming, het syndroom van de derde man, of zelfs over mysterieuze wezens in Azië)

EN LIRE PLUS

À Regarder Après Minuit

Kom À Regarder Après Minuit ontmoeten op Made in Asia!

Of het nu gaat om een misdaad in een donker steegje of een familiedrama, À Regarder Après Minuit nodigt je uit om je te verdiepen in opwindende #TrueCrime-zaken!

En als de angst toeslaat, geen zorgen, want ze weet serieusheid te combineren met lichtheid door deze lugubere verhalen te relativeren met een vleugje humor.

Mis de kans niet om À Regarder Après Minuit te ontmoeten op 1, 2 en 3 maart tijdens de Made in Asia-beurs in Brussels Expo.

EN LIRE PLUS

Ga naar de ‘Made in Asia-gasten’-pagina om te zien welke Japanse gasten en andere artiesten aanwezig zijn op het Made in Asia festival en om meer over hen te weten te komen.

Klik op ‘Handtekeningsessies’ om meer te weten te komen over hoe je handtekeningen kan scoren op Made in Asia.

Made in Asia-gasten

Made in Asia-gasten

Japanse gasten, muzikanten, cosplayers, tekenaars en andere artiesten
Ontdek

Handtekeningen

Handtekeningen

De handtekeningen zijn gratis en toegankelijk voor iedereen.
Ontdek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Made In Asia!

Dit is dé oplossing om als eerste alle nieuwtjes over het festival te weten! De nieuwe gasten, coole activiteiten, mis niets dankzij de nieuwsbrieven!  Grijp uw voordeel en ga direct naar uw favoriete stands.

Scroll naar top