Gasten

Ontdek binnenkort alle gasten van de lente-editie 2024! 😀

Japanse artiesten, YouTubers, cosplayers, muziekgroepen, lokale artiesten… ontdek alle gasten op deze pagina en klik op degenen die je interesseren voor meer informatie!

De handtekeningen

À Regarder Après Minuit

Kom À Regarder Après Minuit ontmoeten op Made in Asia!

Of het nu gaat om een misdaad in een donker steegje of een familiedrama, À Regarder Après Minuit nodigt je uit om je te verdiepen in opwindende #TrueCrime-zaken!

En als de angst toeslaat, geen zorgen, want ze weet serieusheid te combineren met lichtheid door deze lugubere verhalen te relativeren met een vleugje humor.

Mis de kans niet om À Regarder Après Minuit te ontmoeten op 1, 2 en 3 maart tijdens de Made in Asia-beurs in Brussels Expo.

En lire plus »
De handtekeningen

Araki Tetsurō

Shinzo wo Sasageyo! » Ja, nu heb je dat de hele dag in je hoofd. En als je een fan bent, hebben we een gast waar je zeker dol op zult zijn!

 

Araki Tetsurō, de regisseur achter de eerste drie seizoenen van Attack on Titan, zal aanwezig zijn op Made in Asia! Naast deze alom geprezen Japanse animatieserie, heeft Araki Tetsurō leven gegeven aan even legendarische geanimeerde aanpassingen zoals Death Note en Highschool of the Dead. Meer recentelijk heeft hij gewerkt aan het storyboard van het tweede seizoen van Vinland Saga, evenals aan Spy x Family.

En lire plus »
De handtekeningen

Banzai Japan

Ben je een grote fan van idols en zou je ze graag live zien? Wij hebben wat nodig is om je droom uit te laten komen! De idolgroep Banzai Japan zal het Tsubaki-podium in vuur en vlam zetten op Made in Asia!

Heb je altijd al een echt J-popconcert willen meemaken dankzij de prestatie van een Japanse groep in de puurste Japanse tradities? Welnu, Banzai Japan zal aan de oproep voldoen met meerdere uitzonderlijke optredens!

Idols zijn kunstenaars met meerdere talenten die zich kunnen aanpassen om ongelofelijke optredens te leveren aan hun talrijke fans! Trouwens, het anime Oshi No ko maakt er zijn hoofdonderwerp van.

Kom en geniet van deze concerten op het Made in Asia-festival op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo!

En bovendien krijg je de kans om met de groep Banzai Japan te praten na elk van hun optredens!

En lire plus »
De handtekeningen

Blandine

Blandine verschijnt op Made in Asia op 1, 2 en 3 maart!

Altijd klaar om plezier te beleven met leuke concepten, weet Blandine hoe ze je aan het lachen moet maken. Van Fortnite tot vlogs, het is onmogelijk om je te vervelen.

Kom haar om een handtekening vragen op de Made in Asia-beurs in Brussels Expo op 1, 2 en 3 maart!

En lire plus »
De handtekeningen

Brigitte Lecordier

Brigitte Lecordier, de uitstekende stemactrice, zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Iconische Franse stem achter Son Goku, Trunks, en zelfs Son Gohan als kinderen, Brigitte Lecordier is een stemactrice met een buitengewone carrière!

Haar herkenbare stem doorkruist de tijd. Dragon Ball, Oui-Oui (Noddy), we hebben allemaal al haar levendige stem gehoord die onze favoriete personages tot leven brengt!

En lire plus »
De handtekeningen

Charline Cherry’s

Charline Cherry’s zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Gespecialiseerd in de wonderlijke wereld van Animal Crossing, vindt Charline Cherry’s het heerlijk om je mee te nemen naar verschillende eilanden van het beroemde Nintendo-spel. Er wordt zelfs gezegd dat Tom Nook en zij een geheime regeling hebben om gratis van eiland naar eiland te reizen… Maar goed, met Tom Nook weten we allemaal dat er iets achter zit.

Kom praten over Animal Crossing en vraag haar om een handtekening op het Made in Asia-festival op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo.

En lire plus »
De handtekeningen

FrenchHardware

Kom het FrenchHardware-team ontmoeten op Made in Asia bij de FlowUp-stand!
Doe mee aan vele videogametoernooien! League of Legends, Valorant, of zelfs CS:GO, je hebt de keuze uit verschillende spellen om je talent te laten zien.
De Made in FlowUp-pc’s zullen ook vrij toegankelijk zijn om allerlei videospellen te spelen.
Loop langs hun stand om te spelen of gewoon te praten met het FrenchHardware-team.

En lire plus »
De handtekeningen

GussDx

GussDx zal op 1, 2 en 3 maart spoken jagen bij Made in Asia!

Er wordt gezegd dat Brussel een nachtmerrie is voor spoken. Maar geen paniek! GussDx komt de zaak onderzoeken om feit van fictie te scheiden!

Kom hem ontmoeten en praten over spoken tijdens het Made in Asia-festival op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo!

En lire plus »
De handtekeningen

iamblacko

iamblacko zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Een expert in Tokyo Revengers, iamblacko is een referentie in het maken van video’s over de manga/anime cultuur! Hoewel hij altijd klaar staat om jou vragen te stellen over anime, zal het op Made in Asia jouw beurt zijn om hem vragen te stellen!

Kom al jouw vragen aan hem stellen en vraag hem om een handtekening op de Made in Asia-beurs op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo.

En lire plus »
De handtekeningen

Jeanfils

Jeanfils, de Belgische YouTuber met 4 miljoen abonnees, zal je ontmoeten op Made in Asia op 1, 2 en 3 maart 2024!

Gespecialiseerd in Fortnite, Jeanfils is altijd klaar om plezier te maken met jou door even hilarische concepten te delen!

Kom hem ontmoeten en vraag hem om een handtekening op het Made in Asia-festival op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo!

En lire plus »
De handtekeningen

Julien Fontanier – Japanse lessen

Tu hebt altijd al willen Japans leren, maar weet niet waar te beginnen? Maak je geen zorgen, jonge nakama, Julien Fontanier is er om je te helpen.

Julien Fontanier van het YouTube-kanaal “Cursus Japans!” komt je de basisprincipes van de Japanse taal leren tijdens de 3 dagen van de Made in Asia-beurs!

Naast het bezoeken van zijn stand, zal hij ook groepssessies geven op het Otaku- en Tsubaki-podium.

En lire plus »
De handtekeningen

Kameda Yoshimichi

Mob Psycho 100, One Punch Man, Ranking of Kings, Evangelion, mais aussi Le Garçon et le Héron : al deze pareltjes van de Japanse animatie hebben een ultra getalenteerde animator gemeen: Kameda Yoshimichi!

En dit jaar zal hij aanwezig zijn op het Made in Asia festival op 1, 2 en 3 maart 2024.

In de loop der jaren is Kameda Yoshimichi een onmisbare animator geworden in het landschap van de Japanse animatie, tot het punt waarop hij werd opgeroepen door de iconische Hayao Miyazaki om te werken aan de veelbekroonde Studio Ghibli-film “Le Garçon et le Héron”. Momenteel werkt hij als animatiedirecteur aan een nieuw, nog niet aangekondigd project bij studio Wit.

 

Kameda Yoshimichi zal komen om je te ontmoeten, handtekeningen te zetten en je vragen te beantwoorden gedurende de 3 dagen van het festival in Brussels Expo!

En lire plus »
De handtekeningen

Kyoshi Sad

Kyoshi Sad zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Met zijn muziek en humoristische video’s zorgt Kyoshi Sad altijd voor een leuke tijd!

Kom Kyoshi Sad ontmoeten en vraag hem om een handtekening op het Made in Asia-festival op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo.

En lire plus »
De handtekeningen

Le Chef Otaku

De Chef Otaku zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Het bespreken van de passie voor manga met Chef Otaku op Made in Asia? Dat kan! Zowel een getalenteerde auteur van zijn manga Arena als een boeiende YouTuber, Chef Otaku heeft altijd de perfecte invalshoek om meer te leren over de mangacultuur!

En als we het over Chef Otaku hebben, dan hebben we het ook over Petit Chef! Jawel, Spatule Bros zal natuurlijk ook aanwezig zijn!

En lire plus »
De handtekeningen

Mademoiselle Soso

Mademoiselle Soso, de Hokage van het Manga Game, zal aanwezig zijn op Made in Asia!

 

Altijd klaar om te debatteren en haar liefde voor de mangawereld te uiten, is Mademoiselle Soso een content creator op het niveau van de grootste Hokage van Konoha!

Kom Mademoiselle Soso ontmoeten op de Made in Asia-beurs, op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo!

En lire plus »
De handtekeningen

Mathy Kl

Mathy Kl zal aanwezig zijn op Made in Asia op 1, 2 en 3 maart!

Mathy Kl houdt ervan zijn liefde voor anime te delen! Reizen naar Japan, parodische video’s, het ontdekken van nieuwe manga-schatten… Dit alles en nog veel meer onderwerpen zijn te vinden in zijn video’s.

Kom hem ontmoeten op het Made in Asia-festival, op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo!

En lire plus »
De handtekeningen

MinOtaku

Minotaku zal aanwezig zijn op Made in Asia op 1, 2 en 3 maart 2024!
Kom praten met Minotaku over de Japanse cultuur, maar ook over manga en anime! My Hero Academia of zelfs Jujutsu Kaisen, hij bespreekt alles vrijuit met zijn gemeenschap op Twitch en YouTube.
Kom naar hem toe voor een handtekening op het Made in Asia festival op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo!

En lire plus »
De handtekeningen

Mogota

Kom À Mogota ontmoeten op Made in Asia!

Ben je gepassioneerd door True Crime-zaken? Dan zijn de YouTube-video’s van Mogota iets voor jou. Hij weet precies hoe hij je rillingen kan bezorgen met angstaanjagende True Crime-verhalen.

 

Kom deze horrorverteller ontmoeten! Mogota zal aanwezig zijn op 1, 2 en 3 maart tijdens de Made in Asia-beurs in Brussels Expo.

En lire plus »
De handtekeningen

NadCosplay

NadCosplay zal het Made in Asia festival laten schitteren met haar fantastische creaties!

Bekend om haar naaiwerk over de hele wereld, is NadCosplay een briljante cosplayer. Je hebt haar misschien al gezien op verschillende internationale wedstrijden, waar ze vaak indruk heeft gemaakt met de kwaliteit van haar kostuums.

Kom naar haar toe voor cosplayadvies of gewoon om met haar te praten tijdens het Made in Asia festival op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo.

📸 Sailor Mars: @b.rugraff (Instagram)

En lire plus »
De handtekeningen

Nikita

Het talent van Nikita voor de kunst van Cosplay behoeft geen betoog meer. Als een ware autoriteit op het gebied van naaien en podiumoptredens, zal ze je betoveren met haar cosplays die evenwaardig zijn aan de grootste Disney-prinsessen!

Meerdere keren verkozen tot wereldkampioene in verschillende Cosplay-wedstrijden, kijkt Nikita ernaar uit je te ontmoeten en je vragen te beantwoorden.

En lire plus »
De handtekeningen

Romain Lemaire

Romain Lemaire, de mangaka van Everdark, zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Na zijn bijdrage aan het manga Dreamland van zijn neef, Reno Lemaire, is Romain Lemaire begonnen aan zijn eigen creatie: Everdark. Een ware lofzang op de dark fantasy, het werk wordt gepubliceerd door Pika Édition. De manga van Romain Lemaire slaagt erin lezers onder te dompelen in een duister en meeslepend universum.

Kom langs voor je #handtekening en een gesprek met hem tijdens de Made in Asia-beurs op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo!

En lire plus »
De handtekeningen

Shappi

Shappi zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Shappi is een cosplayer met meer dan 14 jaar ervaring in dit vakgebied. Naast het jureren van cosplaywedstrijden over de hele wereld, is ze ook een van de belangrijkste persoonlijkheden in de Poolse cosplaygemeenschap.

Kom haar ontmoeten en vraag haar om cosplayadvies op het Made in Asia-festival op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo!

Foto: @made_by_dobrochna

En lire plus »
De handtekeningen

Shyro

Shyro zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Shyro houdt ervan tijd door te brengen met zijn gemeenschap en te praten over anime, gaming of het delen van anekdotes over zijn reizen naar Japan tijdens zijn Twitch-streams of in zijn YouTube-video’s!

Kom praten met Shyro en vraag hem om een handtekening op het Made in Asia-festival op 1, 2 en 3 maart 2024 in Brussels Expo!

En lire plus »
De handtekeningen

Sylartichot

Sylartichot, de verteller van het vreemde, zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Stedelijke legendes, mysteries, het paranormale… het YouTube-kanaal van Sylartichot is een open raam naar gevallen aan de grenzen van de werkelijkheid! Dankzij zijn verteltalent boeit de videomaker je door je onder te dompelen in intrigerende verhalen.

Kom je onderdompelen in zijn wereld tijdens boeiende lezingen die hij zal geven op 2 en 3 maart! (Slaapverlamming, het syndroom van de derde man, of zelfs over mysterieuze wezens in Azië)

En lire plus »
De handtekeningen

Sylvain Ferrieu

Sylvain Ferrieu, de auteur van “Les Enfants de Gorre“, zal aanwezig zijn op Made in Asia!
Als Grootmeester van een ridderorde en jurist gespecialiseerd in middeleeuws recht, is Sylvain Ferrieu een Franse romanschrijver en light novel-auteur. Hij is ook gespecialiseerd in #Arthurische legendes.
Hij heeft verschillende werken op zijn naam staan, waaronder La Fée du Moyen Age en meer recentelijk Les Enfants de Gorre.
Kom hem ontmoeten en vraag om een handtekening bij de stand van Mahô-uitgaven op 2 en 3 maart!

En lire plus »
De handtekeningen

Tokyo No Jo

Tokyo No Jo zal aanwezig zijn op Made in Asia om met je te praten over Japan op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo!

Japans streetfood of klassieke Franse keuken? Franse otaku gezien door een Japanner? Deze onderwerpen en nog veel meer zijn te vinden in de video’s van Tokyo No Jo! En geen omweg met hem, hij weet hoe hij met humor over Japan moet praten. De culturele verschillen tussen Frankrijk en Japan, dat is zijn credo!

Aarzel niet om met hem te komen praten en je handtekening te vragen op het Made in Asia-festival!

En lire plus »
De handtekeningen

Zoey Vidéos

Zoey Vidéos zal aanwezig zijn op Made in Asia!

Ze neemt je mee naar het hart van Japan en de Verenigde Staten zonder dat je je stoel hoeft te verlaten! Onze favoriete Belgische staat altijd klaar om je een goed moment te bezorgen met haar video’s, zowel cultureel verrijkend als echt grappig.

Kom haar ontmoeten, praat over Japan en de VS of vraag haar om een handtekening op de Made in Asia-beurs op 1, 2 en 3 maart in Brussels Expo.

Zien we elkaar daar, “trites”?

En lire plus »
Scroll naar top