Manga-activiteiten

Op Made in Asia kun je duiken in een universum vol met jouw favoriete manga’s en anime, dankzij geweldige activiteiten en onvergetelijke fun

Op het programma: schitterende tentoonstellingen gewijd aan niet te missen oeuvres, escape rooms, activiteiten gewijd aan animé en vele andere verrassingen. 😉 Wat? Is Goku in gevaar? Geen reden tot paniek! Sluit je aan bij je metgezellen en ga op avontuur om je favoriete helden te helpen!

Miniatuuruniversum: Manga’s en Superhelden

Je favoriete manga’s smelten samen en creëren een unieke nieuwe locatie op het festival. Als je dit miniatuuruniversum betreedt, kun je in een oogwenk van de ene manga naar de andere reizen. Van Bourg Palette naar Namek, via de nachtmerrieachtige dimensie van de God Hand uit Berserk: ontmoet je favoriete helden. Kom deze fantastische tentoonstelling ontdekken: Miniatuuruniversum manga’s en superhelden, met ongelooflijke figurines in exclusieve decors!

Manga tekencursus!

Moonkey komt terug om je te leren hoe je je favoriete manga-personages tekent! Programma: Vrijdag 12:00-20:00
 • 12:00-13:00: inschrijvingen voor de lessen
 • 13:15-14:00: tekenen van Anya van Spy Family
 • 14:15-15:30: tekenen van Rondoudou van Pokémon
 • 15:45-16:30: inschrijvingen voor de lessen
 • 16:45-17:30: tekenen van Nezuko van Demon Slayer
 • 17:45-18:30: tekenen van Paimon van Genshin Impact
 • 18:45-19:30: ontmoeting en handtekeningen met Moonkey
Zaterdag 10:00-19:00
 • 10:00-11:00: inschrijvingen voor de lessen
 • 11:15-12:00: tekenen van Anya van Spy Family
 • 12:15-13:30: lunchpauze
 • 13:45-14:30: inschrijvingen voor de lessen
 • 14:45-15:30: tekenen van Rondoudou van Pokémon
 • 15:45-16:30: tekenen van Nezuko van Demon Slayer
 • 16:45-17:30: ontmoeting en handtekeningen met Moonkey
 • 17:45-18:30: tekenen van Paimon van Genshin Impact
Zondag 10:00-17:00
 • 10:00-11:00: inschrijvingen voor de lessen
 • 11:15-12:00: tekenen van Paimon van Genshin Impact
 • 12:15-13:30: lunchpauze
 • 13:45-14:30: inschrijvingen voor de lessen
 • 14:45-15:30: tekenen van Yuji Itadori van Jujutsu Kaisen
 • 15:45-16:30: tekenen van Evoli van Pokémon

Het Dragon Ball kruispunt

Aan het kruispunt van Made in Asia bevindt zich een rotonde. Op deze onmisbare locatie hebben Goku en zijn vrienden afgesproken! Je zult er een verscheidenheid aan levensgrote standbeelden van Goku, Buu of zelfs Trunks kunnen ontdekken. En dat is nog niet alles, maar we gaan natuurlijk niet alles meteen onthullen.

Het dioramafestival

Kom ontdek figuren van Naruto, My Hero Academia, of zelfs Berserk, geplaatst in prachtige decors. De uitdaging om fantastische diorama’s te maken van jouw favoriete anime is het doel dat “Les Amis de Ma Déesse” hebben besloten aan te gaan door unieke en prachtige stukken te creëren. Deze niet te missen tentoonstelling bevindt zich op de stand van “Les Amis de ma Déesse”.

Cosplaytentoonstelling en workshops

Ben je een fan van cosplay of wil je meer leren over deze passie? Kom een heleboel kostuums ontdekken op een vrije tentoonstelling! Het is ook de gelegenheid om al je vragen te stellen aan cosplayers die altijd klaarstaan om je te helpen, deel te nemen aan creatieve workshops en creatiedemo’s bij te wonen (Stand LoveCraft)!

Traditionele Chinese klederdracht (Hanfu)

Ontdek de typische traditionele Chinese klederdrachten. De stand van de Hanfu Club is ook het ideale moment om te genieten van een sessie make-up, kapsel en aankleding in de puurste tradities.

Maak een foto in de omgeving van Dragon Ball!

Het DBBT-team biedt je de kans om een foto te maken voor ongelooflijke decors geïnspireerd op de originele anime. Meester Roshi, Bulma, Vegeta, Krillin en vele anderen zullen het hele weekend aanwezig zijn om jouw bezoek aan de stand onvergetelijk te maken! Bonus: De stand viert de verjaardag van de Monster Hunter-saga door decors van dat universum toe te voegen.

Ontmoet je favoriete Disney-personages.

Anna, Elsa, Jasmine, Indiana Jones en vele anderen wachten op je om een magisch moment te beleven! Kom met ze praten en foto’s maken in een unieke omgeving. De jongsten kunnen de ervaring verlengen door zich te laten schminken!

Word een tijdelijke nasynchronisatieacteur

Kom kennismaken met het vak van nasynchronisatie door te trainen als echte professionals op ritmebanden! Pak een microfoon en geniet ervan om bepaalde iconische scènes uit grote animatieseries na te bootsen.

Japanse modelbouw

Kom en ontdek een verscheidenheid aan schaalmodellen die verband houden met de Japanse popcultuur. Je kunt deelnemen aan een demonstratie van het bouwen en aanpassen van miniatuurmodellen. Dit is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met deze boeiende praktijk! Van Gundams tot geminiaturiseerde Japanse steden, treinen, manga-personages… Modelbouw biedt talloze mogelijkheden!

Taekwondo

Ontdek de kunst van zelfbeheersing op het Made In Asia festival! Dit jaar staat je een buitengewone ervaring te wachten op het Made In Asia festival! Duik in het hart van de duizend jaar oude Koreaanse traditie door Taekwondo te leren, de emblematische vechtkunst die harmonie van lichaam en geest combineert. De Academy Fung Sing Taekwondo stand biedt je een unieke kans om de grondbeginselen van deze elegante en krachtige discipline te ontdekken. Of je nu een nieuwsgierige beginner bent of een ervaren beoefenaar, ons team van gepassioneerde instructeurs staat klaar om je te begeleiden via boeiende demonstraties en leuke introductiesessies.

De pilarenroute

Word een demon slayer! Trotseer de beproevingen en sluit je aan bij de Pilaren! De Belge Geek Otaku stand geeft je de wapens die je nodig hebt om het tegen de demonen op te nemen. Er staan je verschillende proeven te wachten om je vaardigheden te testen. De demonen zijn al aan het schudden, dus het is aan jou om ze neer te halen op het Made in Asia festival!

Andere enthousiastelingen ontmoeten

Kom en vermaak je met de BGO-spellen! Of het nu gaat om karaoke op het podium, een parcours, tekenwedstrijden of quizzen, alles is er om je te vermaken. En wie weet… misschien ga je wel naar huis met een prijs. Dus kom je geluk beproeven op de stand en maak kennis met deze geweldige Belgische Geek Otaku gemeenschap!

Pokemon Hunt

I wanna be the very best! Denk jij dat je de weg op kunt gaan en de beste Pokémon-trainer kunt worden? Op Made in Asia is het mogelijk! De Pokémon-jacht is terug op het festival, en deze keer zijn alle “starters” van elke generatie en hun evoluties verspreid over de hele conventie. Het is aan jou om ze te vinden, er een foto van te maken en verslag uit te brengen bij de twolines.ad-stand. Jij zou de grote winnaar van de dag kunnen zijn met een ongelofelijke prijs!

Gaming-activiteiten

Alle activiteiten

Cosplay activiteiten

Scroll naar top