Manga-activiteiten

Op Made in Asia kun je duiken in een universum vol met jouw favoriete manga’s en anime, dankzij geweldige activiteiten en onvergetelijke fun

Op het programma: schitterende tentoonstellingen gewijd aan niet te missen oeuvres, escape rooms, activiteiten gewijd aan animé en vele andere verrassingen. 😉 Wat? Is Goku in gevaar? Geen reden tot paniek! Sluit je aan bij je metgezellen en ga op avontuur om je favoriete helden te helpen!

Een uitzonderlijke Pokémon-kaart tentoongesteld op het Made in Asia festival!

Een Charizard Pokémon-kaart is te zien op het Made in Asia-festival! Dit is een Made in Asia exclusive! Voor de allereerste keer zal de zeldzame Pokémon-kaart van Charizard, met een waarde van enkele honderdduizenden euro’s, te zien zijn op de stand van FlashCards. Kom deze legendarische kaart bewonderen en koop of ruil andere kaarten tijdens het 3-daagse Made in Asia festival op 22-23-24 september!

Blindtests – Quiz – animations

Kom en daag je vrienden uit voor quizzen en blindtests! De trouwe fans van Yume Squad zullen aanwezig zijn op het Made in Asia festival om jouw dag op te vrolijken! Met manga en popcultuur quizzen, blindtests over elk thema, on-stage entertainment en wedstrijden, is het onmogelijk om je ook maar een seconde te vervelen! Bezoek ze op het podium of bij hun stand tijdens de 3 dagen van het Made in Asia festival!

Budô Taijutsu

De stand van Bujinkan Brussel biedt je de kans om kennis te maken met Budō Taijutsu, een oude Japanse krijgskunst. Deze praktijk bestaat uit negen verschillende krijgstradities, waaronder ninjutsu. Bujinkan Budō Taijutsu is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden om jezelf en anderen te beschermen, waarbij technieken worden gebruikt die vaak meer gericht zijn op lichaamsbeweging en positionering dan op kracht om de tegenstander te verslaan. Waar wacht je nog op om dit avontuur aan te gaan in Brussels Expo op 22-23-24 september?

Taekwondo

Ontdek de kunst van zelfbeheersing op het Made In Asia festival! Dit jaar staat je een buitengewone ervaring te wachten op het Made In Asia festival! Duik in het hart van de duizend jaar oude Koreaanse traditie door Taekwondo te leren, de emblematische vechtkunst die harmonie van lichaam en geest combineert. De Academy Fung Sing Taekwondo stand biedt je een unieke kans om de grondbeginselen van deze elegante en krachtige discipline te ontdekken. Of je nu een nieuwsgierige beginner bent of een ervaren beoefenaar, ons team van gepassioneerde instructeurs staat klaar om je te begeleiden via boeiende demonstraties en leuke introductiesessies.

Moonkey

Moonkey is terug om je te leren hoe je je favoriete manga-personages kunt tekenen! Het programma:

Vrijdag

 • 12u-13u: Inschrijvingen cursus
 • 13u15-14u: Tekenen van Anya uit Spy Family
 • 14u15-15u: Tekenen van Jigglypuff uit Pokémon
 • 16u45-17u30: Tekenen van Nezuko uit Demon Slayer
 • 17u45-18u30: Tekenen van Paimon uit Genshin Impact
 • 18u45-19u30: Ontmoetingen en handtekeningen met Moonkey

Zaterdag

 • 10u-11u: Inschrijvingen cursus
 • 11u15-12u: Tekenen van Anya uit Spy Family
 • 13u45-14u30: Inschrijvingen cursus
 • 14u45-15u30: Tekenen van Jigglypuff uit Pokémon
 • 15u45-16u30: Tekenen van Nezuko uit Demon Slayer
 • 16u45-17u30: Ontmoetingen en handtekeningen met Moonkey
 • 17u45-18u30: Tekenen van Paimon uit Genshin Impact

Zondag

 

 • 10u-11u: Inschrijvingen cursus
 • 11u15-12u: Tekenen van Paimon uit Genshin Impact
 • 13u45-14u30: Inschrijvingen cursus
 • 14u45-15u30: Tekenen van Yuji Itadori uit Jujutsu Kaisen
 • 15u45-16u30: Tekenen van Eevee uit Pokémon
 • 16u45-17u30: Ontmoetingen en handtekeningen met Moonkey

Dragon Ball Fanclub

Een uitstapje naar Master Roshi’s house of op Namek? Geniet van een moment in het universum van Goku, neem een selfie met Vegeta en maak een praatje met C-18 op de stand van DBBT – Dragon Ball Belgium Team. De ontmoetingsplaats voor absolute Dragon Ball fans, de stand is voorzien van sets en gepassioneerde cosplayers die klaar staan om je te verwelkomen en met je te poseren voor foto’s.

Expo Dioramas

Een ruimte volledig gewijd aan diorama’s gemaakt door de kunstenaar Dav’Art 2020 over Goku’s kindertijd: een stand die je niet mag missen! Kom zijn creaties bewonderen en zie hem live aan het werk op zijn stand op Made in Asia. Hij kan je ook advies geven of helpen bij het repareren van figuurtjes/beeldjes uit je favoriete anime of manga.

Grote Pokémon-wedstrijd

Pokémon, scan ze allemaal! In samenwerking met Pokémon GO Belgium organiseert het Made in Asia festival een grote Pokémon-wedstrijd met uitzonderlijke prijzen! Overal op de show staan QR-codes, dus het is aan jou om ze te scannen met je telefoon om de Pokémon in de buurt te vangen en mee te doen aan de wedstrijd om kans te maken op een van de prijzen! Meer informatie op de website van Pokémon GO België: https://pokemongobelgique.be/MadeInAsia/

De pilarenroute

Word een demon slayer! Trotseer de beproevingen en sluit je aan bij de Pilaren! De Belge Geek Otaku stand geeft je de wapens die je nodig hebt om het tegen de demonen op te nemen. Er staan je verschillende proeven te wachten om je vaardigheden te testen. De demonen zijn al aan het schudden, dus het is aan jou om ze neer te halen op het Made in Asia festival!

Gundam Tentoonstelling

Kom de stand van Red Comet bewonderen! Geheel gewijd aan de Gundam-licentie kun je een tentoonstelling van modellen uit privécollecties bekijken, Gundam-videogames spelen, zelf modellen maken onder begeleiding van experts en zelfs enkele anime-extracten zelf nasynchroniseren! En dat alles in een gezellige sfeer, begeleid door een team van enthousiastelingen!

Custom Manga/Comics

Jouw favoriete manga en anime op jouw spullen! Tijdens het hele festival kun je deelnemen aan inleidende workshops en demonstraties manga customisation. Aarzel niet om een bezoekje te brengen aan de stand “Bruyere Custom” om je tas, sportschoenen of gamecontroller uniek in de wereld te maken dankzij je favoriete manga of striphelden.

Andere enthousiastelingen ontmoeten

Kom en vermaak je met de BGO-spellen! Of het nu gaat om karaoke op het podium, een parcours, tekenwedstrijden of quizzen, alles is er om je te vermaken. En wie weet… misschien ga je wel naar huis met een prijs. Dus kom je geluk beproeven op de stand en maak kennis met deze geweldige Belgische Geek Otaku gemeenschap!

Pokemon Hunt

I wanna be the very best! Denk jij dat je de weg op kunt gaan en de beste Pokémon-trainer kunt worden? Op Made in Asia is het mogelijk! De Pokémon-jacht is terug op het festival, en deze keer zijn alle “starters” van elke generatie en hun evoluties verspreid over de hele conventie. Het is aan jou om ze te vinden, er een foto van te maken en verslag uit te brengen bij de twolines.ad-stand. Jij zou de grote winnaar van de dag kunnen zijn met een ongelofelijke prijs!

STAR AiDOL

Kom en zie de show live op het podium. Droom jij ervan om de iconische groep op het podium te zien optreden? STAR AiDOL komt naar Made in Asia voor een bijzondere show! /!\Ze zullen alleen op zaterdag 23 september optreden /!\

Er was eens…

Beleef een echt sprookje of een episch avontuur op het festival! De vereniging Il était une fois is er om een glimlach te toveren op de gezichten van alle prinsessen en superhelden! Ze organiseren gedurende de drie festivaldagen workshops speciaal voor kinderen (en grote kinderen). Maak je eigen prinsessenkroon of krachtarmband, bekijk de shows en versier je nagels in ware prinsessenstijl! Doe mee aan de Princess en Hero Academy om je vaardigheden te testen en een echte superheld of een prachtige sprookjesprinses te worden (met een diploma om het te bewijzen). Prinsessen Academie : Vrijdag: 15u en 17u Zaterdag & zondag: 11 en 15 uur Helden Academie : Vrijdag & zaterdag & zondag: 13u en 16u

Japanse Mahjong

Wil je met vrienden spelen of ben je gewoon nieuwsgierig naar dit populaire spel? Kom Japans Mahjong uitproberen op de stand van “Mahjong Belgium”! Dit spel voor 4 spelers combineert strategie, reflectie, geluk en heel veel kleurrijke tegels.

Kom en test je Mahjongvaardigheden op Made in Asia tijdens het hele festival!

LEGO tentoonstelling

Een beetje geeky baksteen? De ene ©LEGO steen na de andere, deze specialisten brengen adembenemende geeky settings, karakters en sferen tot leven. De doorgewinterde bouwers van BeLUG zijn op Made in Asia om hun creaties met jou te delen voor jouw kijkplezier! Kom langs en bewonder hun werk op het Made in Asia festival!

Gaming-activiteiten

Alle activiteiten

Cosplay activiteiten

Scroll naar top