De wereld van Mr Anoniem
Mr Anonyme

De wereld van Mr Anoniem

Steun het bescheiden project van een team enthousiastelingen, een gek die alleen jij kunt ontmaskeren en een droom die uitkomt!

Partager:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Mystria is de naam van de fantasie-saga van de gemaskerde Belgische auteur, Monsieur (Mr) Anonyme. Het is niet alleen een zesdelige serie, waarvan het laatste zeer binnenkort zal verschijnen, maar het heeft twee belangrijke unieke kenmerken.

Het eerste is dat de heer Anoniem vanaf het tweede deel, naast het verhaal, een raadsel per deel heeft toegevoegd. Los ze allemaal op en je zult ontdekken wie de echte auteur is. Als u dat als eerste doet, wint u 3 prijzen:

Het Artbook van de saga uitgegeven in een enkel exemplaar voor de winnaar;

De terugbetaling van de complete saga;

Een bonus van 10% van de totale prijs van de complete saga.

De tweede bijzonderheid is dat Mystria tot een nieuw subgenre van fantasy behoort: “Team Fantasy”.

De heer Anoniem wilde zijn identiteit om verschillende redenen verbergen:

Hij houdt van puzzels en mysteries van alle soorten;

Hij wil dat zijn werk wordt beoordeeld voor wat het werkelijk is, zonder enige vorm van beruchtheid of nevenoverwegingen die de lezers beïnvloeden;

Zijn succesvolle kostuum en masker, dat hij altijd in het openbaar draagt, zijn een uitnodiging om onze verbeelding en creativiteit de vrije loop te laten: wij zijn allemaal, op onze eigen manier, een Mijnheer Anoniem die zich gewoon wil uitdrukken!

Iedereen kan zich identificeren met dit personage zonder echte visuele identiteit en besluiten om elk project dat voor hem belangrijk is op zijn gebied met succes uit te voeren.

Hij houdt ervan de reactie van mensen te observeren wanneer zij hem ontdekken en hij amuseert zich (met hen!) met hun gedachten om te proberen hem te ontmaskeren;

Hij weet hoe hij moet opvallen, de aandacht trekken, en origineel zijn. Je hoeft maar naar een boekenbeurs of een signeersessie te gaan om overtuigd te raken: Mr Anonymous blijft nooit onopgemerkt!

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top