STAY IN THE K-POP LOOP WITH IPURPLE’S EUROPEAN EVENTS CALENDAR!
iPurple

BLIJF OP DE HOOGTE VAN K-POP MET DE EUROPESE EVENEMENTENKALENDER VAN IPURPLE!

Ontdek de ultieme K-pop ervaring in Europa met iPurple's Europese Evenementenkalender! Blijf op de hoogte van de nieuwste concerten, workshops, feestjes en festivals bij jou in de buurt.

Partager:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Heb je er genoeg van om voortdurend K-pop evenementen in Europa te missen? Jouw dagen van FOMO zijn voorbij! Hier bij iPurple hebben we eerder dit jaar onze Europese K-pop Evenementenkalender onthuld, zodat jij te allen tijde op de hoogte blijft.

Van concerten en workshops tot feesten, festivals en nog veel meer, zul je een overvloed aan opwindende evenementen op onze kalender ontdekken. Hier is hoe je er het meeste uit kunt halen:

• Bezoek www.events.ipurple.eu

• Selecteer jouw land in de lijst om alle evenementen in jouw omgeving te vinden. Staat jouw land niet in de lijst? Dat betekent dat we nog geen evenementen daar hebben gevonden.

• Als je specifieke voorkeuren hebt, kun je eenvoudig filteren op categorie. Ben je alleen geïnteresseerd in feesten? Geen zorgen – we hebben jou gedekt.

• Je kunt ook de algemene zoekbalk gebruiken om een specifieke artiest of evenement op te zoeken.

Heb je een evenement gevonden dat niet op onze kalender staat? Of organiseer je een K-pop evenement en wil je dit bekendmaken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, en we zorgen ervoor dat het wordt toegevoegd!

Je kunt contact met ons opnemen via Instagram, Facebook, Twitter, Tiktok, of door ons een e-mail te sturen naar info@ipurple.eu. Laat K-pop evenementen niet aan jou voorbijgaan; blijf verbonden met iPurple!

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top