Veelgestelde vragen

De volgende editie van Made in Asia vindt plaats op 12, 13 en 14 maart 2021, in Brussels Expo. 

De Made in Asia-tickets die u gekocht heeft voor de editie van maart 2020 blijven geldig voor de volgende editie, op 12, 13 en 14 maart 2021. U hoeft daarvoor geen verdere stappen te ondernemen. Het volstaat om uw 2020-tickets te tonen aan de ingang van de maart 2021-editie. Let op: een ticket voor vrijdag in 2020 zal u enkel kunnen gebruiken voor vrijdag 12 maart 2021. Een ticket dat eerst geldig was voor de zaterdag van maart 2020 is ook enkel geldig op zaterdag 13 maart 2021, enzovoort. 

U kan een terugbetaling voor uw bestelling aanvragen tot en met 31 augustus 2020, die dag dus inclusief. Het formulier voor die aanvragen is enkel beschikbaar via de mail die u zal krijgen via het e-mailadres dat u gebruikt heeft voor de bestelling van uw tickets. U krijgt die mail in de komende dagen. Daarin staat ook beschreven welke stappen u moet uitvoeren om zo’n terugbetaling te kunnen krijgen. De terugbetalingen zullen vanaf 14 september gebeuren. 

De terugbetaling is gelinkt aan het rekeningnummer dat gebruikt werd voor de betaling van uw tickets. Die terugbetaling bestaat uit de som van alle verschillende tickets uit die bestelling en wordt dus integraal gestort bij diegene die de groepsaankoop deedTickets uit dezelfde bestelling apart terugbetalen kan dus niet. 

Uw ticket blijft geldig voor de volgende editie van Made in Asia, gehouden op 12, 13 en 14 maart, maar het is niet mogelijk om van weekdag te veranderen. Als u bijvoorbeeld een ticket heeft voor vrijdag 13 maart 2020, dan is die geldig voor vrijdag 12 maart 2021, en niet op zaterdag of zondag. 

Als u de dag van uw ticket wenst te veranderen, dan kan u beter een terugbetaling voor uw ticket aanvragen en vervolgens een nieuw ticket kopen voor de dag van uw keuze. 

Vanwege de wereldwijde impact van COVID-19 moet de hervatting van de verschillende festivals geleidelijk en met alle passende veiligheidsmaatregelen gebeuren.

Made in Asia is een groot festival, een enorme overdekte markt en een ontmoetingsplaats voor duizenden fans. Op dit moment kunnen we de gezondheid en veiligheid van de vele bezoekers, exposanten en gasten niet garanderen, ook al passen we een hele reeks extra veiligheidsmaatregelen toe.

Made in Asia en de groep Heroes willen hun uiterste best doen om de COVID-19 pandemie te bestrijden, in samenwerking met de federale en lokale overheden. Laten we allemaal “helden” zijn, elk op ons eigen niveau, en de moed hebben om de nodige stappen te zetten, ook al is het moeilijk. We vragen u om alle regels en acties van de regering te respecteren, zodat we elkaar kunnen weerzien op 12, 13 en 14 maart 2021. 😉

Onze partners en gasten zijn onderworpen aan de veiligheidsmaatregelen van hun thuislanden en die maatregelen moeten we blijven monitoren in de komende maandenHet doel van ons team is om onze community een kwalitatief evenement te bezorgen. Made in Asia evolueert constant en blijft zich jaar na jaar ontwikkelenGezien de huidige crisis zal de inhoud van het festival waarschijnlijk worden aangepastmaar altijd met als doel het beste van manga, anime en videogames te bieden aan alle fans. 😉  

We werken op dit moment al aan het Made in Asia-evenement van maart 2021. We nodigen u uit om regelmatig onze social media-kanalen en onze website www.madeinasia.be/nl te raadplegen voor de laatste updates. U kan zich ook abonneren op de Made in Asia-nieuwsbrieven via onze website, waardoor u naast het ticketnieuws ook als eerste te weten komt welke gasten er naar de volgende editie komen!

De 2020-edities van de Retro Made in Asia en Made in Asia festivals zijn geannuleerd om dezelfde reden, de impact van de huidige COVID-19-crisis.

Made in Asia en Retro Made in Asia zijn enorme festivals. Op dit moment kunnen we de gezondheid en veiligheid van de vele bezoekers, exposanten en gasten die we verwachten niet garanderen, ook al passen we een hele reeks extra veiligheidsmaatregelen toe.

Made in Asia en de groep Heroes willen hun uiterste best doen om de COVID-19 pandemie te bestrijden, in samenwerking met de federale en lokale overheden. Laten we allemaal “helden” zijn, elk op ons eigen niveau, en de moed hebben om de nodige stappen te zetten, ook al is het moeilijk. We vragen u om alle regels en acties van de regering te respecteren, zodat we elkaar kunnen weerzien op 12, 13 en 14 maart 2021. 😉

De datum voor de 2021-editie van Retro Made in Asia is nog niet bepaald. Meer info volgt spoedig, nog even geduld. 😊

Zoals elk jaar zullen de tickets voorgeschoteld worden in een systeem van voorverkoop. Hoe vroeger u uw ticket koopt, hoe goedkoper die zal zijn. 😉

Scroll naar top