Nighty + Kat’s crea

Nighty + Kat’s crea

A propos

Kat’s Créa is een Belgische ambachtsman. Samen met haar man en auteur Steve Fabry langs boekenbeurzen reizen.
Ze leeft in een wereld die veel te nuchter is en ontsnapt door haar creaties om kleine en grote sieraden te versieren.
Kat viel er van jongs af aan in en heeft altijd van knutselen gehouden. Ze is niet gehecht aan een bepaalde techniek en geeft er de voorkeur aan te diversifiëren.
Vertrekkend van een idee of een suggestie, ontdekt ze elke dag nieuwe methodes die, naar ze hoopt, je net zoveel zullen doen dromen als zij.

Steve “Serpent” Fabry, auteur van de roman “Le journal du Nightstalker”, van het rollenspel “The Nightstalker RPG”, van de strips “The Nightstalker: vergiftigde reflecties”.
Steve Fabry heeft van geluid zijn leven gemaakt. Bassist-zanger en stichtend lid van de groep Sercati en NiaC, begon hij zijn reis naar schrijven door de teksten van zijn composities. Om een muzikale wereld te ontdekken die meer gericht is op zijn hoofdpersoon, richtte hij de groep “The Nightstalker” op.
De teksten van de liedjes van deze nieuwe groep richten zich op de gevoelens van de held. Steve completeert op deze manier de vertelling die al binnen Sercati is opgezet door meer persoonlijke momenten toe te voegen.
Hij hecht zich aan zijn held en begint aan het schrijven van een roman om het verhaal dat hem zo na aan het hart ligt op papier te zetten. Door middel van de strips “The Nightstalker: vergiftigde reflecties”, vertelt hij een uniek en origineel verhaal en bouwt hij een degelijk en intens universum op om elk detail uit te leggen. Om de onderdompeling compleet te maken, werd er een speelfilm gemaakt en uitgebracht onder Wormholedeath filmproductie genaamd “The Nightstalker case: found footage”.
Hij voltooide de onderdompeling met de creatie van een rollenspel met de naam van het personage en wilde de mogelijkheid bieden om te evolueren in het universum dat hij had gecreëerd. Van nature een perfectionist, geeft hij zijn universum grenzeloos vorm en ontwikkelt het zo in al zijn vormen…

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top