AVOTHEA

AVOTHEA

A propos

– Avothea is al meer dan 20 jaar dé verkleedwinkel in Gent voor verkleedkledij, cosplay, LARP, en schmink. (https://www.avothea.com/)

– Vind op Avotheastore.com (https://avotheastore.com/) een uitgebreid assortiment aan cosplay-, LARP-, en schminkproducten!

– Vind in Avothea Gent ons assortiment van huurkostuums in diverse thema’s, van historisch tot fantasie, plus een selectie van pruiken en attributen.

– Erkende verkoper van Kryolan schmink, ideaal voor cosplay, theater, Halloween, en feestelijke grime.

– Gespecialiseerd in op maat gemaakte historische en niet-historische kostuums voor zowel particulieren als ondernemingen.

– Persoonlijke begeleiding en expertise om klanten te helpen bij het vinden of creëren van het perfecte kostuum voor elke gelegenheid.

———-

Welkom bij Avothea, een betoverende bestemming waar je je kunt onderdompelen in een wereld van verkleden. Al meer dan 20 jaar staat Avothea bekend als dé verkleedwinkel in Gent, België, en is het een waar paradijs voor liefhebbers van verkleedkledij, re-enactment, LARP (Live Action Role Play), schmink, theater en nog veel meer.

De winkel biedt een uitgebreid assortiment aan producten die de verbeelding prikkelen en het mogelijk maken om je volledig te transformeren voor elke gelegenheid, of het nu een themafeest, carnaval, een historische re-enactment, een theatervoorstelling of een cosplay-evenement is.

Een van de sterke punten van Avothea is de verkoop en verhuur van verkleedkledij. Met een ongelooflijke selectie van kostuums, variërend van historische tot fantasierijke thema’s, vind je altijd het perfecte kostuum om in karakter te stappen. Van piraten en ridders tot sprookjesfiguren en superhelden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bovendien is Avothea een erkende verkoper van Kryolan schmink, een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige make-upproducten. Of je nu op zoek bent naar de perfecte schmink voor een Halloween-outfit, special effects make-up voor een theatervoorstelling of kleurrijke grime voor een feest, Avothea heeft alles wat je nodig hebt om je look te perfectioneren.

Wat Avothea Store echt onderscheidt, is de specialisatie in het creëren van historische en niet-historische kostuums en accessoires op maat. Dit maatwerk is beschikbaar voor zowel particulieren als ondernemingen. Of je nu een nauwkeurige replica van een historisch kostuum nodig hebt of een uniek ontwerp voor een speciaal evenement, het getalenteerde team van Avothea werkt nauw met je samen om je visie tot leven te brengen.

Actualités

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top