Alliance Créative

Alliance Créative

A propos

” Alliantie Creatieve 2022″ is een Belgische vzw gedreven door een collectief van makers die een gemeenschappelijke passie delen. Onze vereniging heeft als voornaamste missie om op internationaal niveau de werken van kunstenaars te promoten die thema’s van popcultuur verkennen door middel van boeiende tentoonstellingen. Deze creaties, of het nu gaat om diorama’s, schilderijen of beeldhouwwerken, dienen als vensters naar rijke en gevarieerde universums, waarbij het publiek de mogelijkheid krijgt om de popcultuur vanuit een origineel en meeslepend perspectief te verkennen.

Verder dan alleen maar tentoonstellingen streven we ernaar om te onderwijzen en te inspireren door onze technische kennis te delen met degenen die zich willen wagen aan artistieke creatie. Ons doel is om aspirant-kunstenaars de nodige tools te bieden om hun creativiteit tot uiting te brengen, ongeacht hun vaardigheidsniveau of middelen.

Actualités

Exposition Crossover

Exposition Crossover

De Creative Alliance 2022 toont haar schatten op de CROSSOVER TENTOONSTELLING. Ontdek unieke diorama’s waar de verbeelding geen grenzen kent. Verken twee tot drie samengevoegde universums in verbazingwekkende scènes, elk met zijn eigen verhaal.

Read more »

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter

Scroll naar top