Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise komt naar de Nintendo Switch

Monster Hunter Rise, de gloednieuwe game van ontwikkelaar CAPCOM, komt op 26 maart naar de Nintendo Switch. Maar dat is niet alles, Tarmac Gaming heeft ook een kleine verrassing voor jou in petto…

In samenwerking met Nintendo België zal Tarmac Gaming op donderdag 25 maart vanaf 11 uur een exclusieve livestream uitzenden op hun Twitch-kanaal TarmacBE, om de release van Monster Hunter Rise op Nintendo Switch te vieren.

Aan de knoppen zit een Tarmac Gaming-gastheer die we goed kennen van de SHINYŪSŪ capsules: Nadiro! Zoals aangekondigd op Tarmac Gamings Twitter zal hij vergezeld worden door Aranok!

Op het programma: een terugblik op het Monster Hunter-fenomeen, discussies over games en dit nieuwe magnum opus, prijzen die je kan winnen en als klap op de vuurpijl tot twee uur gameplay van Monster Hunter Rise!

Monster Hunter Rise

Monster Hunter is een action RPG met als doel om in quests monsters in een zone te bevechten. Daarbij verzamel je dan monsteronderdelen en gebruik je ze om je pantser, uitrusting en wapens te verbeteren. Je kunt zowel alleen op avontuur gaan als met je vrienden, tot maximaal 4 spelers. Hoe meer, hoe beter!

Klik op de onderstaande knop om de livestream van Tarmac te volgen op donderdag, om 11u.

Klik op de onderstaande knop om al het nieuws van Tarmac te volgen

In Monster Hunter Rise word je voortgestuwd naar een tijd geïnspireerd door het oude Japan en kom je aan in het dorpje Kamura. Het dorp wordt bedreigd door een catastrofe die de “Calamity” wordt genoemd en waarbij een hele horde monsters het dorp aanvalt. Om het einde te bereiken, moet je tegen deze aanvalsgolven vechten en gebruik maken van nieuwe spelmechanismen. Eén van die nieuwe mechanismen is de Filopter, een insect met een draad dat je kan uitgooien om snelle tactische slingerbewegingen te maken in het landschap én waarmee je nieuwe bewegings- en aanvalstechnieken kunt toepassen. Naast de Filoptera krijg je ook toegang tot de Chumsky, een hond waarmee je sneller over de kaart kunt bewegen en tegelijkertijd je tegenstanders kunt aanvallen!

Een laatste nieuwigheid van deze Monster Hunter Rise is de Wyvern ride, een nieuwe vaardigheid die je niet alleen toelaat om op de rug van een Rathalos of een Mizutsune te rijden, maar die ook te besturen en zo onder meer een ander monster aan te vallen. Voeg daar een nieuwe balancering van 14 wapenklassen aan toe en je zult in staat zijn om zelfs de moeilijkste monsters te kraken!

Klaar om op monsters te jagen?