Made in Asia

Het verhaal achter Made in Asia’s poster-personages

Met dank aan Jona Ba, Noëlla Nivonsay, Evan Pltx, Larry Ichigo Dupont, Michelle Tulpinck en Axel RemyTonka voor hun originele verhalen. Ontdek ze hieronder!

Cait Sith

Cait Sith liep rond, op zoek naar zijn kompanen, toen een mysterieus portaal plots opende en hem teleporteerde naar een andere dimensie. Het Pokémon-universum. Hij was in Pewter City beland en ontmoette er Brock, die bereid was om Cait Sith te helpen, in ruil voor een kleine gunst. Brock was namelijk is zijn liefdesdagboek kwijt waarin hij de namen had opgeschreven van alle mooie meisjes die hij op zijn reis met zijn vrienden had ontmoet. Cait Sith stemde toe en haastte zich het dagboek te zoeken, waarop hij het ook vond. Brock was zo verheugd dat hij als dank Cait Sith een robijn geeft. De steen begint dan met al zijn kracht te schitteren en onze vriend wordt onmiddellijk terug naar zijn wereld geteleporteerd. Cait Sith zal nooit zijn nieuwe vriend vergeten die hem hielp thuis te komen.

Un Caitsith au festival
Rejoins le festival Made in Asia !

Brock

Brock bloost omdat hij vaak fantaseert over aanlokkelijke vrouwelijke cosplays… Uiteraard alleen om waardering te tonen. Hij weet maar al te goed dat er Cosplay is not Consent-regels zijn en dat aanraken zonder toestemming een grote no-no is.

Wees zoals Brock en respecteer de cosplayers!

Bulma

Het jaar is 2020. Een nieuwe kwaadaardige vijand is verschenen. Dankzij zijn angstaanjagende kracht slaagt die erin het manga- en geek-universum te veranderen. Deze vijand, die “Crossover-Man” heet, blijft mysterieus, maar hij put zijn energie uit de personages die hij tot slaaf heeft gemaakt. Hij mengt de universa om zich te voeden met de capaciteiten van álle helden. Maar sommigen slagen erin om wakker te worden en hun oorspronkelijke persoonlijkheid te behouden.

Bulma is de eerste, zij ontwaakt als een magisch meisje en dankzij haar kracht verzamelt zij een heel team om deze nieuwe soort schurk te bevechten. De verzamelde helden zijn de ultieme manga geek Z-Fighters die het evenwicht tussen de universa kunnen redden en herstellen. Ze zijn klaar om hun nieuwe vijand te verslaan. De ultieme strijd zal plaatsvinden tijdens Made in Asia 2021!

Bulma Sailor Moon

Deku (Izuku)

In deze wereld waar manga, animé, videogames en het echte leven zijn samengesmolten tot één universum, zijn twee helden samengesmolten. Hun doel? Made in Asia beschermen tegen het meest angstaanjagende monster dat er bestaat; een monster dat gespecialiseerd is in het werk van artiesten en cosplayers te vernietigen!

Toen ze het bestaan van de dreiging ontdekten, wijdden twee jonge helden zich aan de bescherming van ons geliefde festival. De eerste, een held wiens krachten van generatie op generatie worden doorgegeven, Izuku Midoriya, en de tweede, een jonge blonde jongen die al veel avonturen heeft meegemaakt, Naruto Uzumaki. Ondanks de grote moed van de jonge mannen waren ze niet opgewassen tegen het verschrikkelijke monster. Alleen een extreem krachtig wezen kan het verslaan. De twee helden besluiten dan te fuseren om hun krachten te bundelen. Ze roepen een demon op om de fusie uit te voeren, maar helaas verdwijnt de ziel van Naruto bij de transformatie. Het nieuwe wezen Izuku/Naruto is nu krachtig genoeg om de tegenstander te bevechten. Na een hard gevecht slaagt de held Izuku Midoriya er eindelijk in het monster te verslaan, dankzij de krachten van zijn vriend!

Chen

Mysterieus, legendarisch, zelden begrepen, de Pandaren zijn lang een raadsel gebleven voor de andere Made in Asia-soorten. Hun nobele geschiedenis gaat terug tot lang voor de stichting van menselijke rijken, lang voor het grote YouTuber-ras. Eén van hen, Chen Storm Mist, is een wijze en geduldige monnik. Zijn fout? Hij verliest de controle als er eten is! Gelukkig is hij in normale tijden heel kalm en weet hij de spanningen te verminderen. Hij houdt van de natuur en is vaak zittend te vinden, de wereld observerend. Wie weet… Misschien als je met hem mediteert, leer je een paar geweldige nieuwe technieken?

Chen WoW
Teemo

Teemo

Teemo voelt zich slecht als hij ziet dat de lama’s in Fortnite worden afgeslacht! Om te voorkomen dat de soort uitsterft, heeft hij ze geleerd zich te camoufleren. Let dus op bij Made in Asia, want de lama’s kunnen overal zijn! Ze houden je misschien in de gaten…

Scroll naar top