BW events - Jeux gonflables - Made in Asia 2022

Overwin de uitdagingen op het Made in Asia festival!

Naruto heeft altijd maar een ding voor ogen gehad: Hokage worden. Om dit te doen, is hij nooit gestopt met trainen om zijn ultieme doel te bereiken. Opgeven? Daar is geen denken aan.

Als jij ook zo’n staalharde geest wilt hebben, zul je actie moeten ondernemen! En dat is maar goed ook, want je kunt al je vaardigheden in de praktijk brengen in een speciale trainingsruimte op het Made in Asia-festival 😊

Een echte ninja is sterk, maar hij moet ook weten hoe te mikken op zijn doel. Naruto mist nooit met zijn kunai en shuriken tijdens zijn geheime missies. Ga deze uitdaging aan en probeer het met bijlen, deze zijn veel zwaarder !

BW events - Lancer de hache - Gonflable - Made in Asia 2022
BW events - Duel de gladiateur - Gonflable - Made in Asia 2022

Maar van ver aanvallen is niet alleen genoeg, want je tegenstander kan je uitdagen in een man-tegen-mangevecht. In dat geval, geen paniek, je zal ook de kans krijgen om een gladiatorenduel uit te vechten. Ontwijk de klappen en zet op het juiste moment een tegenaanval in.

Tenslotte is het ook belangrijk om je evenwicht te bewaren. Dus ren over de reusachtige hindernissen, maar wees voorzichtig dat je niet struikelt. En vergeet vooral niet, tijdens al je trainingen, je te concentreren op je chakra voor meer kracht 😉

BW events - Boules - Jeux gonflables - Made in Asia 2022

Na al deze beproevingen, zal zelfs Madara bang voor je zijn. Heb je er zin in? Ga dan naar het BW Events trainingskamp.

Sluit je op 8, 9 en 10 april aan bij je bondgenoten en word de beste ninja van het festival! Veel geluk 😊

Scroll naar top