Gundam à Made in Asia

Ontdek de Gundam en model gebieden op Made In Asia 2021!

Made in Asia is de perfecte gelegenheid om een Deatscythe of Strike Freedom gunpla te bouwen met de twee standen die speciaal gewijd zijn aan de Gundam franchise. En dat is nog niet alles, want er zijn nog veel meer activiteiten voor de fans.
Op de stand van Mokei Senshi kun je Mokei Senshi Conquest en Diorama Surprise spelen, twee spannende bordspellen. Er zal ook een ruimte zijn waar u elektrische treinmodellen, Japanse monumenten… kunt bewonderen: de droom van alle modeliefhebbers!
Wil je deelnemen aan een Gundam videospel toernooi? Kom dan naar de Red Comet-stand om deel te nemen aan een Gundam Extreme vs Maxiboost On-toernooi, op PlayStation 4 . (U kunt ook vrij spelen).
Er zal ook een nasynchronisatieworkshop zijn waar u uw stem kunt lenen aan cultscènes uit de Gundam anime. Kom en daag je vrienden uit voor een duel! Tenslotte, woon een ronde tafel over Gundam bij.
Of je nu een fan bent, een neofiet of deze Japanse animatiefranchise wil ontdekken, op 8, 9 en 10 oktober ben je op je plaats op de standen van Red Comet en Mokei Senshi! 😊

Scroll naar top