Ontdek een wereld van retro- en gloednieuwe games!

Arcadekasten, retroconsoles, epische toernooien, games die enkel in Japan uitgegeven games en meer! 

Wie is de beste Tekken-, Street Fighter- of Mortal Kombat-speler? Wie bedwingt er de snelle parcours van Daytona, Gran Turismo en Need For Speed? Wie wordt er de held in Dragon Ball Budokai, Naruto Ultimate Ninja Storm en Yu Yu Hakusho?

Dat kom je te weten in de Retro Gaming Zones van Made in Asia!

Scroll naar top

BELANGRIJK BERICHT!

De editie van maart 2021 van Made in Asia wordt uitgesteld vanwege de huidige Corona-veiligheidsmaatregelen. De volgende editie van het festival zal plaatsvinden in herfst 2021. We zijn momenteel in gesprek met Brussels Expo om zo snel mogelijk een nieuwe datum te bepalen, zodat de hele Made in Asia-community opnieuw kan samenkomen.

We hoopten jullie in maart 2021 in Brussels Expo opnieuw te verwelkomen om onze passie voor manga en anime te vieren zoals het hoort. Maar helaas is het virus nog steeds aanwezig en is er geen toelating vanuit de overheid om, ondanks alle extra veiligheidsmaatregelen, een grootschalig festival als Made in Asia te organiseren.

Uiteraard staan we te trappelen om jullie weer te zien en zijn wij nu al vol passie en energie de volgende editie aan het voorbereiden. Als wij allemaal samen de maatregelen en aanbevelingen van de overheid volgen, kunnen wij hopelijk elkaar over enkele maanden weer live ontmoeten, in veilige omstandigheden.

Wat de tickets betreft: wij zijn momenteel in gesprek met Brussels Expo om de datum van de volgende editie vast te leggen. Zodra deze datum bevestigd is, zullen wij contact opnemen met alle tickethouders. Zij krijgen dan het voorstel om hun ticket(s) terugbetaald te krijgen of te behouden voor de volgende editie.

Aarzel niet om ons een bericht te sturen indien u verdere vragen of opmerkingen heeft. We zijn er voor u. 😊

Blijf veilig, blijf volhouden,
Het Made in Asia-team