Toru Fujisawa Invité Made in Asia2020

Met spijt moeten we u melden dat de manga-artiesten Tôru Fujisawa, Kumo Kagyu & Kousuke Kurose niet aanwezig zullen zijn op Made in Asia.

De oorzaak is dat de Japanse regering haar volk het advies gegeven heeft om niet te reizen, naar aanleiding van de uitbraak van het COVID-19-virus. De uitgeverijen van de auteurs Tôru Fujisawa, Kumo Kagyu & Kousuke Kurose hebben daarop beslist om die aanbeveling op te volgen en om hun komst te annuleren.

 

Deze gasten willen graag hun excuses bieden aan hun fans via het volgende bericht:

“Wij hebben kennis genomen van de omvang waarmee het virus COVID-19 zich wereldwijd verspreidt in Zuid-Oost-Azië en in de hele wereld. En gezien de situatie hebben we de beslissing genomen om onze komst te annuleren. Wij beseffen goed dat dat bij veel fans die ons heel graag wilden ontmoeten tot ontgoocheling zal leiden en daar willen we ons graag voor excuseren. We danken iedereen voor het begrip en we vertrouwen op jullie welwillendheid. We hopen iedereen alsnog te zien op een volgende editie!“

Wat Made in Asia zelf betreft: er zijn geen aanwijzingen dat dit evenement niet zou kunnen plaatsvinden. Tot op heden heeft de Belgische regering geen bijzondere beperkingen bepleit voor de organisatie van openbare evenementen zoals Made in Asia. De organisatie houdt zich voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen in België. Wij vertrouwen u deze link toe waarop u zich op de hoogte kunt houden van de situatie: http://madeinasia.be/communication-importante/

Voor verdere informatie verwijzen we u graag door naar de website van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO): https://www.who.int/fr/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public.

MIS NIETS VAN DE SHOW!

Schrijf je in voor de Made in Asia-nieuwsbrief!

Scroll naar top