concours KPOP

K-Pop danswedstrijd op Made In Asia 2020 !

Grote danswedstrijd K-pop georganiseerd door Hidden Power Association !

Geniet van K-pop danswedstrijden op het Made in Asia-podium: 

 • 04/09 : voor amateurs (2 tot 10 dansers).
 • 05/09 : solo wedstrijd (open level)  Volledig!
 • 06/09 : Middelgrote / gevorderde kleine groep (2 tot 5 dansers) Volledig!
 • 15/03 : Intermediaire / geavanceerde grote groep (6 tot 15 dansers)

Het rooster kan worden aangepast aan het aantal deelnemers. Wil je je registeren voor een danswedstrijd? Geen probleem! Lees hieronder alle info en het reglement.

Deadline voor registratie: 1 maart om middernacht! Je krijgt een e-mail als je registratie is gevalideerd of afgewezen. Voor alle technische vragen: hiddenpowerconcours@gmail.com.

Reglement en informatie:

 • Alle dansers mogen in meerdere groepen dansen en in die zin dus meermaals deelnemen.
 • Timingen van geluidsfragmenten (muziek) = minimaal 2 en maximaal 3 minuten.
 • De fragmenten (muziek) moeten worden gestuurd mét de naam van de groep in de documentnaam.
 • De fragmenten (muziek) moeten worden aangeleverd in mp3-formaat.
 • Criteria die in acht genomen worden bij de wedstrijd:
 1. Techniek (synchroniciteit, originaliteit, niveau)
 2. Esthetisch (kostuum, haarstijl, decor, schmink)
 3. Sfeer (power, dynamiek)

Amateur of semi-professional?

 • Onder ‘amateur’ verstaan we ‘iemand die iets voor zijn plezier doet, niet om er zijn brood mee te verdienen, maar puur uit liefhebberij’. Deze wedstrijd is voorbehouden aan beginnende en/of ‘gemiddelde’ dansers. Dans je af en toe met vrienden? Dans je graag K-Pop-muziekclips na? Heb je nooit les gehad of deelgenomen aan een wedstrijd? Dan is de amateurwedstrijd geknipt voor jou!
 • Een semiprofessionele sportieveling is een atleet die betaald wordt om een sport te beoefenen, maar voor wie de sport niet voldoende opbrengt om dit als voltijdse job te doen. (Vb.: choreografen, dansers die meedoen in muziekclips of aan wedstrijden,…) – Niveau: gemiddeld/gevorderd. Volg je dansles in een dansschool of dansinstituut? Dans je regelmatig? Heb je vroeger al deelgenomen aan andere semiprofessionele wedstrijden? Ben je lid van een K-Pop-club of -vereniging? Dan is onze semi-professionele wedstrijd echt iets voor jou!
 • Heb je enige twijfel over de te kiezen categorie? Contacteer ons dan via : hiddenpowerconcours@gmail.com.

Hoe te registreren?

Scroll naar top

Belangrijk bericht :

Made in Asia 2020 wordt afgelast omwille van de heropleving in de COVID-19-crisis. We zien elkaar terug op 12, 13 en 14 maart 2021.

Toen Made in Asia in maart 2020 al voor een eerste keer werd uitgesteld wegens de coronacrisis, leefde iedereen in de hoop dat we elkaar in september zouden terugzien voor een spetterend anime- en manga-evenement in Brussels Expo. Maar helaas keert het virus vandaag in België sterker terug met een heropleving van besmettingen.

Hoewel er in de Made in Asia-community een grote interesse is om er samen opnieuw een fandom-feest van te maken (dankjewel!), is het ethisch en deontologisch gezien de betere optie om de september-editie af te gelasten. We kunnen onmogelijk de gezondheid van de talrijke fans en exposanten garanderen, zelfs met een hele resem extra veiligheidsmaatregelen. De huidige besmettingsgraad en de aard van het Made in Asia-evenement als enorme indoor markt- en ontmoetingsplaats is in dit ongeziene klimaat een onmogelijke combinatie.

Made in Asia en Heroes dragen op deze manier hun steentje bij in de strijd tegen de COVID-19-pandemie, samen met de federale en lokale overheden. Een ‘Hero’ zijn betekent immers niet onoverwinnelijk zijn, maar vooral de moed hebben om te doen wat je moet doen, ook in zware tijden. Daarom doen we bij dezen ook een oproep om je zo goed mogelijk aan de basisregels en extra maatregelen van de overheid te houden, opdat we dan op 12, 13 en 14 maart 2021 zorgeloos kunnen samenkomen.

We werken nu al aan de voorbereidingen van het 2021-festival en we pompen met plezier al onze energie in de organisatie van deze langverwachte reünie. Het wachten zal tergend lang zijn, maar het zal het waard zijn. Dat beloven we!

Praktische ticket-info :

 • De 2020-tickets blijven geldig voor de editie van 2021.
 • U hoeft geen verdere stappen te ondernemen. Het zal volstaan om simpelweg uw tickets van 2020 te tonen aan de ingang van Made in Asia in maart 2021.
 • U zal ook de mogelijkheid krijgen om een terugbetaling aan te vragen, tot en met 31 augustus, die dag dus inbegrepen. Al wie een ticket bezit, zal heel binnenkort een e-mail ontvangen waarin de te volgen stappen beschreven staan. De terugbetalingen kunnen enkel en alleen via die mail aangevraagd worden.

In de tussentijd: draag zorg voor jezelf en voor anderen. Samen komen we uit deze crisis en later kunnen we sterker dan ooit onze gemeenschappelijke passies vieren.

Aarzel niet om ons een bericht te sturen als u vragen heeft of iets niet helemaal begrijpt. We staan paraat voor u!

Veel moed en geluk,

Het Made in Asia-team