Tickets

Geniet van de meest voordelige prijzen vóór 18/02/2020!

Kinderen van 10 jaar en jonger mogen Made In Asia gratis binnen en hebben dus geen ticket nodig. Vanaf 11 jaar moet je een ticket kopen.

Tijdens het festival (op 13, 14 en 15 maart) blijven de prijzen online beter dan aan de kassa, dus voorverkoop is altijd aan te raden.

Tot en met 12 maart 2020 is het mogelijk om een weekendpass of een pass voor 3 dagen te kopen. Tijdens Made in Asia zelf is dat niet meer mogelijk.

Kinderen van 10 jaar en jonger mogen Made In Asia gratis binnen en hebben dus geen ticket nodig. Vanaf 11 jaar moet je een ticket kopen.

De begeleider van een rolstoelpatiënt of een blinde mag Made in Asia gratis binnen, zonder ticket. Deze regel is enkel geldig voor zij die voldoen aan de voorwaarden vermeld in de sectie ‘Veelgestelde vragen’ (zie hieronder)

INFO

Waar & Wanneer?

Datum: 13, 14 & 15 maart 2020

Openingsuren:

  • Vrijdag 13 maart: 12:00u – 20:00u
  • Zaterdag 14 maart: 10.00u – 19.00u
  • Zondag 15 maart: 10.00u – 18.00u

In Brussels Expo: Place de Belgique 1, 1020 Brussel

Wanneer moet je je ticket kopen om van de beste prijs te kunnen genieten?

Er zijn 3 periodes. De eerste is de meest voordelige en loopt tot 17/02/2020 (23h59). De tweede periode begint op 18/02/2020 en eindigt op 12/03/2020 om 23:59u. Het is eveneens mogelijk om tijdens het festival je ticket online of ter plekke te kopen, maar weet dat de ticketprijzen dan op hun hoogst staan.

Wie contacteer ik als er technische problemen zijn met de tickets?
Voor alle technische problemen bij de aankoop van een ticket (verloren e-mail, mail niet ontvangen, kan ticket niet downloaden, niet-werkende link, etc.), stuur een mail naar madeinasia@newco-be.com.

Mag ik een zak meenemen naar het evenement?
Ja, maar weet wel dat er een verplichte check aan de ingang moet gebeuren, zowel bij Namur Expo als bij Brussels Expo. Als u dat wil, dan kan u ook altijd uw zak achterlaten in de vestiaire.

Mag ik een fles water en mijn boterhammen meenemen?
Geen enkel probleem! Weet wel dat we meerdere cateringpunten hebben die geweldig lekkere Aziatische delicatessen verkopen. Een aanrader!

Wat zijn de voordelen van een voorverkoopticket?
De voorverkooptickets en de kassatickets geven u dezelfde rechten. Alleen hebben de voorverkooptickets het voordeel dat je de lange wachtrij aan de kassa aan de ingang kan omzeilen. En voorverkoopkaarten zijn hoe dan ook goedkoper dan aan de kassa.

Tot wanneer kan ik een weekend-ticket of een 3-dagen-ticket kopen?

Die twee tickettypes zijn beschikbaar tot en met 12 maart, dus net voor het evenement.

Wanneer koop ik het best een toegangsticket?

De prijzen zijn op hun best in de eerste periode. (Zie hierboven)

Ik heb een handicap, moet mijn begeleider dan een ticket kopen?

De begeleider van een rolstoelpatiënt of een blinde mag gratis en zonder ticket binnen op Made in Asia.

Deze regel is enkel geldig als de rolstoelpatiënt of de blinde een betalende bezoeker met een geldig Made In Asia-toegangsticket is. Alle andere soorten begeleiders moeten een ticket kopen.

Ik heb een zondagticket gekocht maar ik kan enkel op zaterdag komen. Kan ik mijn ticket inwisselen?
Made in Asia-tickets zijn niet inwisselbaar. Opgelet: zondagtickets werken niet op zaterdag en vice versa.

Ik heb twee tickets gekocht en mijn naam staat per ongeluk op beide tickets. Is dat een probleem?
Neen, geen zorgen. U kan zonder problemen uw ticket aan een vriend geven. Wij scannen enkel de QR-code. Uw naam en voornaam worden enkel gebruikt bij een technisch probleem.

Mag ik naar Made in Asia komen met mijn hondje?
Neen, dieren zijn niet toegestaan in Namur Expo en Brussels Expo.

Ik heb een zaterdag-ticket gekocht en heb die drie keer gekopieerd voor mijn vrienden. Is dat een goed idee?
Neen! Elk ticket is uniek en kan slechts één keer gescand worden. Meerdere kopies van hetzelfde ticket nemen zal dus niets uithalen.

Tot wanneer zijn voorverkooptickets beschikbaar?
Tot de dag voor het evenement.

Andere vragen?
Check deze pagina!

Made in Asia is een onmisbaar evenement voor alle fans van manga en anime, maar ook van gaming, YouTubers en cosplay!

Je kan er hedendaagse populaire manga’s ontdekken, maar net zo goed series die hele generaties hebben beïnvloed!

Er zijn themazones, shows met bekende gasten, Japanse videogames, escape rooms, karaoke met anime-intro’s, Dragon Ball-kaartspeltoernooien, Gundam-modellen, Ghibli-exposities,… Kortom: al je helden wachten op jou in Brussel!

Spring dus op je magische wolk en ontdek Konoha naast Sailor Moon en Kenshiro! (Ja, op Made in Asia is het mogelijk!)

Ontdek de genodigde Japanse artiesten en bekende YouTubers via deze link.

Ontdek gaming, cosplay, manga en nog een heleboel andere verrassende Aziatisch getinte activiteiten via deze link.

Andere vraag?

Ga naar onze pagina met veelgestelde vragen.

Scroll naar top

Belangrijk bericht :

Made in Asia 2020 wordt afgelast omwille van de heropleving in de COVID-19-crisis. We zien elkaar terug op 12, 13 en 14 maart 2021.

Toen Made in Asia in maart 2020 al voor een eerste keer werd uitgesteld wegens de coronacrisis, leefde iedereen in de hoop dat we elkaar in september zouden terugzien voor een spetterend anime- en manga-evenement in Brussels Expo. Maar helaas keert het virus vandaag in België sterker terug met een heropleving van besmettingen.

Hoewel er in de Made in Asia-community een grote interesse is om er samen opnieuw een fandom-feest van te maken (dankjewel!), is het ethisch en deontologisch gezien de betere optie om de september-editie af te gelasten. We kunnen onmogelijk de gezondheid van de talrijke fans en exposanten garanderen, zelfs met een hele resem extra veiligheidsmaatregelen. De huidige besmettingsgraad en de aard van het Made in Asia-evenement als enorme indoor markt- en ontmoetingsplaats is in dit ongeziene klimaat een onmogelijke combinatie.

Made in Asia en Heroes dragen op deze manier hun steentje bij in de strijd tegen de COVID-19-pandemie, samen met de federale en lokale overheden. Een ‘Hero’ zijn betekent immers niet onoverwinnelijk zijn, maar vooral de moed hebben om te doen wat je moet doen, ook in zware tijden. Daarom doen we bij dezen ook een oproep om je zo goed mogelijk aan de basisregels en extra maatregelen van de overheid te houden, opdat we dan op 12, 13 en 14 maart 2021 zorgeloos kunnen samenkomen.

We werken nu al aan de voorbereidingen van het 2021-festival en we pompen met plezier al onze energie in de organisatie van deze langverwachte reünie. Het wachten zal tergend lang zijn, maar het zal het waard zijn. Dat beloven we!

Praktische ticket-info :

  • De 2020-tickets blijven geldig voor de editie van 2021.
  • U hoeft geen verdere stappen te ondernemen. Het zal volstaan om simpelweg uw tickets van 2020 te tonen aan de ingang van Made in Asia in maart 2021.
  • U zal ook de mogelijkheid krijgen om een terugbetaling aan te vragen, tot en met 31 augustus, die dag dus inbegrepen. Al wie een ticket bezit, zal heel binnenkort een e-mail ontvangen waarin de te volgen stappen beschreven staan. De terugbetalingen kunnen enkel en alleen via die mail aangevraagd worden.

In de tussentijd: draag zorg voor jezelf en voor anderen. Samen komen we uit deze crisis en later kunnen we sterker dan ooit onze gemeenschappelijke passies vieren.

Aarzel niet om ons een bericht te sturen als u vragen heeft of iets niet helemaal begrijpt. We staan paraat voor u!

Veel moed en geluk,

Het Made in Asia-team