Made in Asia is een onmisbaar evenement voor alle fans van manga en anime, maar ook van gaming, YouTubers en cosplay!

Je kan er hedendaagse populaire manga’s ontdekken, maar net zo goed series die hele generaties hebben beïnvloed!

Er zijn themazones, shows met bekende gasten, Japanse videogames, escape rooms, karaoke met anime-intro’s, Dragon Ball-kaartspeltoernooien, Gundam-modellen, Ghibli-exposities,… Kortom: al je helden wachten op jou in Brussel!

Spring dus op je magische wolk en ontdek Konoha naast Sailor Moon en Kenshiro! (Ja, op Made in Asia is het mogelijk!)

Locatie

Brussels Expo: Place de Belgique 1, 1020 Brussel

Openingsuren

Vrijdag 4 september

12u – 20u

Zaterdag 5 September

10u – 19u

Zondag 6 September

10u – 18u

 

Scroll naar top

BELANGRIJK BERICHT!

De editie van maart 2021 van Made in Asia wordt uitgesteld vanwege de huidige Corona-veiligheidsmaatregelen. De volgende editie van het festival zal plaatsvinden in herfst 2021. We zijn momenteel in gesprek met Brussels Expo om zo snel mogelijk een nieuwe datum te bepalen, zodat de hele Made in Asia-community opnieuw kan samenkomen.

We hoopten jullie in maart 2021 in Brussels Expo opnieuw te verwelkomen om onze passie voor manga en anime te vieren zoals het hoort. Maar helaas is het virus nog steeds aanwezig en is er geen toelating vanuit de overheid om, ondanks alle extra veiligheidsmaatregelen, een grootschalig festival als Made in Asia te organiseren.

Uiteraard staan we te trappelen om jullie weer te zien en zijn wij nu al vol passie en energie de volgende editie aan het voorbereiden. Als wij allemaal samen de maatregelen en aanbevelingen van de overheid volgen, kunnen wij hopelijk elkaar over enkele maanden weer live ontmoeten, in veilige omstandigheden.

Wat de tickets betreft: wij zijn momenteel in gesprek met Brussels Expo om de datum van de volgende editie vast te leggen. Zodra deze datum bevestigd is, zullen wij contact opnemen met alle tickethouders. Zij krijgen dan het voorstel om hun ticket(s) terugbetaald te krijgen of te behouden voor de volgende editie.

Aarzel niet om ons een bericht te sturen indien u verdere vragen of opmerkingen heeft. We zijn er voor u. 😊

Blijf veilig, blijf volhouden,
Het Made in Asia-team