De coronamaatregelen van Made in Asia

De onderstaande maatregelen zijn vandaag van toepassing, maar naargelang de situatie verandert, zullen ze aangepast en/of versoepeld worden. Je zal alle laatste informatie steeds op deze pagina kunnen lezen. Gelieve dus onze website regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele versoepelingen of veranderingen.

Reiniging en hygiëne

Desinfectie

We desinfecteren regelmatig alle aangeraakte oppervlaktes met een ontsmettingsmiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. De elektrostatische sprayers voldoen aan de strengste hygiënenormen.

Se laver régulièrement les mains

Handhygiëne

Desinfecterende handgel zal overal in de gemeenschappelijke ruimtes beschikbaar zijn. Ontsmet de handen regelmatig! Wegwerphandschoenen zijn eveneens verkrijgbaar.

Eten en drinken

Je kan nog steeds eten en drinken kopen in een van onze verschillende cateringpunten. Onze cateraar zal alle veiligheidsrichtlijnen respecteren die vanuit de overheid worden opgelegd.

Cashloos betalen

Om gezondheidsredenen aanvaarden we enkel cashloze betalingen in onze cateringpunten en raden we exposanten zo veel mogelijk aan enkel cashloze betalingen te ontvangen.

Persoonlijke bescherming & detectie

Mondmaskers

Mondmaskers zijn verplicht op Made in Asia (12+). Wij raden je aan om je eigen exemplaar te dragen, maar er zullen ook maskers te koop worden aangeboden, mocht je de jouwe vergeten.

Plexiglas-schermen

We voorzien plexiglas-schermen bij ons infopunt en alle cateringpunten.

Fysieke afstand

Bezoekersdichtheid

Om voldoende fysieke afstand te kunnen bewaren, zullen we op ieder moment het aantal aanwezigen monitoren, conform de richtlijnen van de lokale overheid.

Social distancing

Wij vragen iedereen vriendelijk om steeds een afstand van 1,5 meter te bewaren.

Vermijd fysiek contact

Schud geen handen, geef geen kussen.

Online ticketverkoop

Koop tickets steeds online in voorverkoop; ter plekke aan de kassa zijn ze niet meer verkrijgbaar. Je kan je ticket met toegangscode uitprinten of meebrengen op een smartphone. We scannen de barcode aan de (touchless) scanning stations.

Maximale capaciteit van hallen

We bewaren steeds een afstand van 1,5 meter tussen de stoelen. Dat betekent dat de capaciteit per zaal beperkt wordt, dus we raden aan om op tijd naar de gewenste sessies te komen.

Eénrichtingsverkeer

Eenrichtingsverkeer in de gangen zal helpen om een bezoek veilig en aangenaam te maken. Bezoekers zullen elkaar minder kruisen en zo kan je makkelijk 1,5 meter afstand bewaren.

Looprichtingen

Sommige gangpaden zullen voldoende breed zijn om bezoekers in beide richtingen toe te laten. In dat geval, gelieve de looplijnen en looprichting te respecteren.

Voel je je ziek? Blijf dan thuis!

Indien je je ziek voelt – ook bij milde symptomen van een verkoudheid of bij koorts – blijf dan zeker thuis.

Scroll naar top